VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Imate li utisak da vam je dan prekratak?
staro
  (#1 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Pol: Žensko
Godine: 34
Imate li utisak da vam je dan prekratak? - 15.07.2006, 22:32

Imate li utisak da vam je dan prekratak za sve ono sta ste planirali da uradite..

Kako se organizujete, imate li neku tajnu, shemu, kako god to nazivate..

Nekada mi se čini da se samo vrtim u krug, i ne uradim ni trećinu planiranog..

Kako se snalazite "u vremenu koje nas izdaje"??

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Imate li utisak da vam je dan prekratak?
staro
  (#2 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 20:56
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Imate li utisak da vam je dan prekratak? - 15.07.2006, 23:04

Daaa dan mi je uzasno kratak. Moracu pocheti bar malo ranije da ustajem. Mislim ustajanje u 6 popodne stvaarno nema smisla

Ma, ja nemam shemu i zivim kako stignem. Radno vreme u firmi mi je postavljeno tako da, osim toga, ne mogu nishta konkretno da izorganizujem kasnije... No kad je frka i kad stvarno mora neshto sa strane da se radi, snalazi se kako znash i umesh, makar ... MAKAR i po cenu nesedenja na netu uopshte

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#3 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
Odgovor: Imate li utisak da vam je dan prekratak? - 16.07.2006, 07:26

vrijeme UH... jedno veliko UH

kako sam dosao u ovo blesavu 'meriku ponekad nit' znam gdje sam krenuo ni sta sam trebao da uradim... posebno kad su predavanja u toku jutro skola, popodne posao, u medjuvremenu milion neodloznih stvari... spavanje svedeno na minimum
mada kad se usaltas u tu blesavu kolotecinu i ne primjecujes koliko si u obavezama... znam samo da mi vrijeme leti ko ludo a ja redovno kaskam za njim

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#4 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 21:27
Godine: 25
Odgovor: Imate li utisak da vam je dan prekratak? - 16.07.2006, 19:33

Trenutno imam vremena i postizem sve jer sam na odmoru. Nema predavanja, ispita i leto je napokon.
Ali kad idem na fax ne znam sta bih pre. I fali mi svakodnevno bar dodatnih dva sata.

goldie

staro
  (#5 (permalink))
ribenzzi
Iskusni forumdžija
ribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članova

Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Godine: 27
Odgovor: Imate li utisak da vam je dan prekratak? - 17.07.2006, 11:17

Jao, uvek muku mucim sa vremenom- a kazu "Crnogorci lijeni"
Meni bre dan traje 26 sati i uvek mi treba bar jos 5 minuta.

Posao, kuca, drustvo- svi ocekuju paznju, efikasnost, pozrtvovanost... a ja, em los planer em do zla boga netacna!
Vazda kasnim bar 5 minuta na svaki moguci date, od poslovnog do onog najneoficijalnijeg.
Zaboravljam telefone, zaboravljam imena, zaboravljam obavez, zaboravljamm mjesta...
Kunem se, jednog dana sam na posao otisla u patofnama! Naime, ustala sam u 5 do 9, a u 9 sam trebala da budem na jednom VAZNOM razgovoru!, Nabrzinu sam se umila i obukla, cesljala se u kolima, sminkala se na semaforima.. i kao stizem u onih 15 akademskih min. kad- izlazim iz kola, a na nogama roze maca-papucice!
Otisla sam tako, izvinila se,zvala mamu da mi donse cipele i.. pa dobro, prezivjela sam.

Dakle- obaveza masa+ dan prekratak+ ja nesposobna ko niko moj da isplaniram vrijeme = nekako opstajem

staro
  (#6 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Odgovor: Imate li utisak da vam je dan prekratak? - 18.07.2006, 04:41

jasta, vise se uopste ne obazirem na 'vreme'.. zakljucila sam ni da dan traje 25 sati, ne bi stigla sve sto trebam.. pogotovo ono skola, posao, drustvo.. gde bre da se sve postigne kako spada
stoga mozak na pashu (prst u uvo sto bi rekla moja baba i pevaj!)
sta stignem, stignem.. jebiga, nemam dvojnika i ono sto se ne stigne, stici ce se neki drugi dan.. gde da zurim, nema smisla.. pogotovo od kako sam stigla vamo preko barU... da gubim energiju na nesto, a znam da ne mogu postici.. zivim maksimalno, spavam minimalno i ne zalim se ide.. a kad stane , stanem i ja, uzmem vazduha (mada, ovde pre udahnem samo brdo smoga) i ajmo dalje.. obavljam sve kako osecam da treba.. mada sama sebe cesto preforsiram, pa sam i neispavana i umorna.. ali eto.. sve je to deo zivota

auuuu ala ga ja izfiloforiala

aj' uzdravlje ljudi, i smanjite gas.. sve ima svoje brzine xixixixi

moomoo meee juuooo

staro
  (#7 (permalink))
Betty Boop
Početnik
Betty Boop će uskoro postati poznat članBetty Boop će uskoro postati poznat član

Poslednji login: 07.01.2008 03:43
Godine: 28
Odgovor: Imate li utisak da vam je dan prekratak? - 18.07.2006, 08:56

Ziva istina. Ponekad mi bas fali vremena da uradim sve sta hocu i pozavrsavam obaveze. Kada sam kratka sa vremenom obicno sam ok, ali desava mi se da flipnem zbog manjka istog...e onda izbrojim do...5 dignem " sve cetiri " pa nek' ide zivot.

"Bupu pi du pu !"

staro
  (#8 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Imate li utisak da vam je dan prekratak? - 18.07.2006, 14:44

ako mi se slucajno desi da treba jedan dan da uradim samo jednu stvar, ja to nikako ne stizem, ali ako sam zatrpana obavezama, za divno cudo, sve sredim na vrijeme i jos mi ostane lufta. kako to izvedem, pojma nemam.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#9 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 16:54
Odgovor: Imate li utisak da vam je dan prekratak? - 18.07.2006, 23:00

Evo npr. danas,slobodan dan,posle dve nedelje,napokon ustao u 8,istrcao svojih par km,otiso do banke,pa posle na dorucak,kupio namernice,napunio frizider,pocistio ceo stan,izbacio djubre,snimio neku mjuzu,odneo ves na pranje,dok se to ne zavrsi ja na messengeru i kod vas ovde,pa cu da osusim ves i sve sto ide uz to,a imam zakazanu veceru u 7,pa se trebam videti sa nekim ortacima veceras povodom nekog puta i sve u svemu meni treba jos jedan ja jer ovako bre vise ne ide.Zato mi je i lepo kad samo radim nemam vremena za stvari za koje u slobodno vreme nemam tog istog vremena

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#10 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 06:33
Odgovor: Imate li utisak da vam je dan prekratak? - 19.07.2006, 05:51

Citat:
nattydread kaže:
ako mi se slucajno desi da treba jedan dan da uradim samo jednu stvar, ja to nikako ne stizem, ali ako sam zatrpana obavezama, za divno cudo, sve sredim na vrijeme i jos mi ostane lufta. kako to izvedem, pojma nemam.