|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Žene vole loše momke?! |
|
Odgovor: Žene vole loše momke?! |
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Žene vole loše momke?! -
12.02.2007, 00:45
Ja volim musko da je musko ali ne zelim siledjiju,sebicnjaka,narcisa itd...
Zelim snaznog muskarca ne kojeg mogu da se oslonim i zelim da je dobar i nezan i paziljiv ali i da ima svoje ja,da zna sta hoce i da ume to i da zatrazi i ostvari...Zelim i nekoga ko je temperamentan a ne usporen i bezivotan,ko me ako pozelim malo avanturizma nece pogledati kao da sma pala s marsa...Zelim muskarca koji je spreman na sve... Ne volim da ja budem gazda i da drzim na povodcu nekoga...Takvu osobu ne zelim ni za prijatelja a pogotovo za ljubavnika ili zivotnog partnera... Neka hvala... Dobro to sam ja... Na drugoj strani su one zene koje zaista vole mangupe,da budu neciji otiraci isl..To je meni neki vid patologije,mazohizma u manjem ili vecem obliku ali taj manji broj zena ne treba generalizovati... PO mom misljenju zene ne vole mekusce...Npr,kada izlazite vani i uvek radite sta zena hoce,jedete sta ona hoce,idete gde ona hoce,ako bi i negde drugde kazete da vam je svejedno... Pa koji ce mi neko ko nema svoje ja... Svi oni muskarci koji su zapravo mekusci najcesce se i skrivaju iza tih reci da zene ne znaju sta hoce da hoce mangupe a ne dobre decke... Najlakse je krivicu prebaciti na nekoga... William Wordsworth |
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 20:56
|
12.02.2007, 03:46
Znam one koje vole loše momke. Ali te koje zapravo vole svoju želju da te loše momke promene.
Ja nikog ne želim da menjam. Čoveka prihvatam sa svim vrlinama i svim manama, i tek kada mu jednako zavolim i te mane mogu reći da je u potpunosti moj. Od muškarca očekujem da bude svoj. U njemu tražim sagovornika, saborca, nekog sa kim ću ići ukorak, nikako da prati on mene niti da pratim ja njega. Ni mekušca, ni bitangu. |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 23.09.2008 13:59
Pol: Muško
Godine: 29
|
12.02.2007, 10:43
Savet za sve muškarce, ako želite da vas žene vole budite loši prema njima. A ako vi njih volite onda budite dobri prema njima.
![]() filozofija nema šta. Ali stvarno, zašto žene vole kretene? Mislim bukvalno, kad se tip iživljava emotivno nad nekom devojkom a ona ga sve više voli, jel ona mazohista ili šta? |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
|
12.02.2007, 19:53
likove ne dijelim na dobre ili loše. volim one koje imaju svoje ja (a da pri tom ne galame ili lupaju šakom o stol) i koji će mi biti ravnopravan partner. ne smije da bude ulizica, ili da mu je sve svejedno. volim kad se verbalno pofajtamo jer u nečemo nemamo isto mišljenje, tj. kad brani svoj stav, pa makar se meni taj njegov stav i ne sviđao. pri tome mora da bude i malo smotan, npr. kad mlatara rukama da bi nešto bolje objasnio, pa se klepi o stol ili stolicu. e pa sad, ne znam da li je to dobro ili loše.
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.12.2006.
Poslednji login: 01.05.2007 21:52
Godine: 19
|
12.02.2007, 20:00
Ja volim loshe momke, priznajem....ne znam neshto me privlachi....nit su to pare nit' ma ne znam..................valjda to shto imaju muda............ma otkud znam.......jedino shto znam je da sam magnet za bash takve!
Vecheras cu dodati malo kremena na shtikle i ostati kul, potpuno kul Sve ima svoje i vatra i led u kap se spoje i chemer i med sve ima svoje pochetak i kraj tame postoje da bi prizvale sjaj |
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() Offline
Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 14:57
Pol: Muško
Godine: 24
|
12.02.2007, 20:08
Ja se izvinjavam damama sto upao u zenski kafic ali ja sam samo prolazio i vidim otvoreno pa reko...
Znaci zato sam ja bio popularan medju devojkama & devojcicama u skoli posle tuce ili skakanja s prozora skole pred pismeni ![]() Ja se ne svrstavam ni u jednu. Nisam ni izmedju niti blizi ni jednoj strani... nego da vidimo dalje ![]() Citat:
Citat:
![]() |
||
|
|
|
|
|
Beatrix Kido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
|
12.02.2007, 22:22
Citat:
![]() Ubica mekog srca. |
|
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
|
12.02.2007, 22:48
Citat:
![]() Citat:
Ja volim dobrice, pare ne gledam, a sto se tice ovog drugog, mnogo su manje kukavice od tih "losih"
|
||
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: danas 02:14
Godine: 24
|
13.02.2007, 03:09
Losi momci - dobri momci?! Vecita dilema devojaka! Koja god da kaze da je takvi ne privlace, uvek pomalo laze sebe! Naravno da u prirodi zena (normalnih) nije da ih privlace siledzije, ali ono malo lose u njemu, uvek dobro dodje, pomalo uzburka leptirice u stomaku i cini da srce zaigra, makar na kratko! Da li je to njegov zavodnicki pogled dok sedi pored devojke, da li je to njegov los nastup u skolskom dvoristu ili rasprava u kaficu... uvek izazove paznju u nama! Zasto?! E to je dobro pitanje! Verovatno da ta nestalnost ili nedostupnost predstavlja neki izazov za devojku, izazov da ga smiri, da bas ona bude ta pored koje ce se skrasiti, zeli da ga zavodi iznova i iznova, a ne da sve dobija na laksi nacin! Ne mislim da su momci koji se sa naklonoscu postavljaju prema devojkama budale ili portiri kao sto je napisano, cak mislim da su i oni prema nekoj bili losi momci, ali neki, kad se zaljube, u smislu zatalebaju, postaju takvi, nja, nja, nja, a to bas zna da iznervira! Prosto mislim da ne treba na takav nacin da pokazuju ljubav, uvek drzati bar malo neizvesosti, tajnovitosti negde u rukavu, jos po nekog keca, moze biti jako slatko i zavodnicki, nikako sve na tacnu!
![]()
|
|
|
|