VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Neplanirana trudnoca
staro
  (#11 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:24
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Neplanirana trudnoca - 29.01.2007, 10:09

Citat:
Ivana-psy kaže: Pogledaj poruku

Mislim da je ne planirana trudnoca danas cesca nego planirana, nazalost ali to je istina!

Oprostićete mi za mali offtopic, ali pošto sam u fazi udaje, pa vršljam po restoranima i sl. nedavno nam je jedan vlasnik restorana na pitanje mog dragog da li se seća njegovog druga koji se u decembru oženio, a žena mu je bila trudna, odgovorio: "Sine, 80% njih je trudno na venčanju"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Neplanirana trudnoca - 30.01.2007, 10:16

Nigde nisam ni napisala da je bilo koje sredstvo za kontracepciju 100% sigurno...???
Ili ste možda pročitali nešto što ja ne vidim

i upravo sam ovo želela da kažem:

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Pa mislim, jel ovde pričamo o onim ljudima kojima kondom stvarno pukne ili o onima koji lažu da ga koriste?
...da, ukoliko se zaista zaštitiš a ne lažeš da koristiš pilule ili kondom ili šta-god drugo...mogućnost neželjene trudnoće je u procentima upravo onolika koliko sredstva za kontracepciju nisu sigurna...1-3%

Sa mnom je sve u redu (sa medicinske tačke gledišta) potpuno sam zdrava i sposobna za rađanje, pucao mi je kondom dva do tri puta za ovih 12 godina, ali nikada mi se nije dogodila "neplanirana" trudnoća...
Ali isto tako se nikada nisam ni šalila sa svojim zdravljem i igrala sa sudbinom pa meračila plodne i neplodne dane za ne-upotrebu kondoma, ili kupovala iste iz prašnjavih zaliha zabačenih trafika ne pogledavši rok trajanja...

,...

U svakom slučaju...ja smatram da neplanirana trudnoća u smislu boom - ko bi se tome nadao ili očekivao ne postoji...
Ipak moraš da smanjiš stepen opreznosti i predostrožnosti...e..onda može da se dogodili..ali je ja nikada ne bih nazvala neplaniranom...

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#13 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 20:12
Godine: 33
Odgovor: Neplanirana trudnoca - 30.01.2007, 13:44

Citat:
Ipak moraš da smanjiš stepen opreznosti i predostrožnosti...e..onda može da se dogodili..ali je ja nikada ne bih nazvala neplaniranom...
Pa sad, kako bi ti to nazvala je druga stvar, ali inače se trudnoća koja nije planirana zove - neplanirana.

Računanje plodnih i neplodnih dana inače nije igranje sa zdravljem, ako imaš uredan ciklus i ginekolog će ti ih izračunati.

Citat:
Nigde nisam ni napisala da je bilo koje sredstvo za kontracepciju 100% sigurno...???
Pa dobro, ako je trebalo bukvalno to da napišeš onda super, ali ja stvarno ne vidim šta sam mogla da zaključim iz ove tvoje rečenice, a koliko vidim, nisam jedina.

Citat:
Šta htedoh reći...imaš sex, nećeš decu - toliko različitih proizvoda dostupnih da spreče neželjenu trudnoću.
A specijalno ovu, po meni ogromnu nebulozu, sa sve znakom uzvika:

Citat:
Znači...on mora da svrši unutra (on mora permanentno da ga ne vadi - da budem precizna) kako bi ona ostala u drugom stanju!
Ali dobro, možda samo ja vidim nešto između redova, kad već ne umem da tumačim napisano.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#14 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 02:00
Pol: Muško
Godine: 29
Odgovor: Neplanirana trudnoca - 30.01.2007, 14:13

Uhhh ovo je noćna mora za svakog muškarca.

Napisaću ono šta bih ja uradio možda, kažem možda jer je pitanje kako bih razmišljao i postupao u konkretnoj situaciji.
Ovo se naravno odnosi ako sam u vezi(ne u braku). Kao prvo voleo bi da mi kaže da je ostala u drugom stanju, da ne krije to od mene. Takođe ne bih voleo da krivi bilo koga za to posebno ne sebe. Nakon toga bi smo seli otvoreno porazgovarali o tome šta dalje. Sad ako mogu da sebe zamislim u braku sa tom devojkom, i ako ona može sebe da vidi u braku sa mnom onda će se sve to mnogo lakše rešiti. A scenario u kome ne vidim sebe kraj nje u životu je mnogo teži. Prvo bih je zamolio da mi kaže šta iskreno misli i želi, naravno i ja bih isto postupio. Po meni ako ni ja ni ona ne želimo to dete prva opcija bi bila abortus. A ako je ona izričito protiv toga i ako želi to dete, složio bi se oko toga i pružio bih joj svu moguću podršku, ali to ne bi uključivalo brak, sve ostalo da. Jedno je sigurno ne bih je ostavio na cedilu niti joj okrenuo leđa, ni njoj ni tom detetu. I takvo stanje stvari bi morali da prihvate i drugi prvenstveno mislim na neku buduću ženu.

Citat:
"Sine, 80% njih je trudno na venčanju"
Pa kad se većina njih odličuje na brak baš zbog toga.

Pitaš se gde sam bio tako dugo odsutan, reći ću ti, bio sam u ve-ce-u

staro
  (#15 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Odgovor: Neplanirana trudnoca - 30.01.2007, 15:46

Citat:
SansRomantic kaže: Pogledaj poruku
Nisi napisala ali zar je potrebno zaista da napises nesto recima pa da se kaze eno je rekla je to,ceo tvoj post govorio je to i zato sam i ostala frapirana citajuci ga....

Citat:
U svakom slučaju...ja smatram da neplanirana trudnoća u smislu boom - ko bi se tome nadao ili očekivao ne postoji...
Vidis ako i sama priznajes,a moras jer je dokazano i na kutiji svake kontracepcije pise,da je kontracepcija u odredjenom procentu nepouzdana onda tvoja tvrdnja je sasvim netacna...
Drugim rijecima,zastitis se i verujes zastiti i ono bum ostanes trudna jer si peh pa si upala u taj nesigurni postotak...
I nema to nikakve veze gde je kondom kupljen,jednostavno moze biti fabricka greska
A pilule da su stajale na nepogodnom mestu i opet bum beba itd...

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#16 (permalink))
DRAKCE
Iskusni forumdžija
DRAKCE će uskoro postati poznat članDRAKCE će uskoro postati poznat član

Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: danas 06:52
Godine: 24
Odgovor: Neplanirana trudnoca - 30.01.2007, 23:23

To mi se jos nije desilo hehehehehe

"Ako ti neko kaze da si konj, izmlati ga, kad ti to kaze njih pet idi kupi sedlo!"

staro
  (#17 (permalink))
BaneK
v.d. moderator
BaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimum

Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: danas 07:39
Odgovor: Neplanirana trudnoca - 31.01.2007, 08:48

Dobro sam razmislio i neplaniram da zatrudnim Šalu na stranu, nema tu mnogo šta da se planira, ako čekaš da se steknu uslovi, te ovo, te ono ostaneš bez malih vragolana. Eno ga jedan mali neplanirani a sjajan

Festina lente

staro
  (#18 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Odgovor: Neplanirana trudnoca - 31.01.2007, 10:00

Citat:
DRAKCE kaže: Pogledaj poruku
To mi se jos nije desilo hehehehehe
Citat:
BaneK kaže: Pogledaj poruku
Dobro sam razmislio i neplaniram da zatrudnim Šalu na stranu, nema tu mnogo šta da se planira, ako čekaš da se steknu uslovi, te ovo, te ono ostaneš bez malih vragolana. Eno ga jedan mali neplanirani a sjajan
Pa gospodo moja draga nisam pitala dal vam se desilo itd vec sta bi uradili da vam se desi gore opisana situacija?Necete decu jos neko vreme iz nekih razloga a ona vam kaze da je trudna i da zeli da zadrzi?
Dal bi ostavili zenu na cjedilu,samo priznali ili se vjencali?

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Poruku je izmenio Lillith, 31.01.2007 u 10:11.

staro
  (#19 (permalink))
BaneK
v.d. moderator
BaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimum

Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: danas 07:39
Odgovor: Neplanirana trudnoca - 31.01.2007, 10:05

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
Pa gospodo moja draga nije pitanje dal vam se desilo itd vec sta bi uradili da vam se desi gore opisana situacija?necete decu jos neko vreme iz nekih razloga a ona vam kaze da je trudna i da zeli da zadrzi?
Dal bi ostavili zenu na cjedilu,samo priznali ili se vjencali?
Mislim da sam odgovorio na pitanje. Eno ga jedan mali neplanirani a sjajan, je moj mali.

Festina lente

staro