|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Neplanirana trudnoca |
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Neplanirana trudnoca -
30.01.2007, 10:16
Nigde nisam ni napisala da je bilo koje sredstvo za kontracepciju 100% sigurno...???
Ili ste možda pročitali nešto što ja ne vidim ![]() i upravo sam ovo želela da kažem: Citat:
Sa mnom je sve u redu (sa medicinske tačke gledišta) potpuno sam zdrava i sposobna za rađanje, pucao mi je kondom dva do tri puta za ovih 12 godina, ali nikada mi se nije dogodila "neplanirana" trudnoća... Ali isto tako se nikada nisam ni šalila sa svojim zdravljem i igrala sa sudbinom pa meračila plodne i neplodne dane za ne-upotrebu kondoma, ili kupovala iste iz prašnjavih zaliha zabačenih trafika ne pogledavši rok trajanja... ,... U svakom slučaju...ja smatram da neplanirana trudnoća u smislu boom - ko bi se tome nadao ili očekivao ne postoji... Ipak moraš da smanjiš stepen opreznosti i predostrožnosti...e..onda može da se dogodili..ali je ja nikada ne bih nazvala neplaniranom... |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 20:12
Godine: 33
|
30.01.2007, 13:44
Citat:
Računanje plodnih i neplodnih dana inače nije igranje sa zdravljem, ako imaš uredan ciklus i ginekolog će ti ih izračunati. Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 02:00
Pol: Muško
Godine: 29
|
30.01.2007, 14:13
Uhhh ovo je noćna mora za svakog muškarca.
Napisaću ono šta bih ja uradio možda, kažem možda jer je pitanje kako bih razmišljao i postupao u konkretnoj situaciji. Ovo se naravno odnosi ako sam u vezi(ne u braku). Kao prvo voleo bi da mi kaže da je ostala u drugom stanju, da ne krije to od mene. Takođe ne bih voleo da krivi bilo koga za to posebno ne sebe. Nakon toga bi smo seli otvoreno porazgovarali o tome šta dalje. Sad ako mogu da sebe zamislim u braku sa tom devojkom, i ako ona može sebe da vidi u braku sa mnom onda će se sve to mnogo lakše rešiti. A scenario u kome ne vidim sebe kraj nje u životu je mnogo teži. Prvo bih je zamolio da mi kaže šta iskreno misli i želi, naravno i ja bih isto postupio. Po meni ako ni ja ni ona ne želimo to dete prva opcija bi bila abortus. A ako je ona izričito protiv toga i ako želi to dete, složio bi se oko toga i pružio bih joj svu moguću podršku, ali to ne bi uključivalo brak, sve ostalo da. Jedno je sigurno ne bih je ostavio na cedilu niti joj okrenuo leđa, ni njoj ni tom detetu. I takvo stanje stvari bi morali da prihvate i drugi prvenstveno mislim na neku buduću ženu. Citat:
|
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 25
|
30.01.2007, 15:46
Citat:
Citat:
Drugim rijecima,zastitis se i verujes zastiti i ono bum ostanes trudna jer si peh pa si upala u taj nesigurni postotak... I nema to nikakve veze gde je kondom kupljen,jednostavno moze biti fabricka greska A pilule da su stajale na nepogodnom mestu i opet bum beba itd... William Wordsworth |
||
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: danas 06:52
Godine: 24
|
30.01.2007, 23:23
To mi se jos nije desilo hehehehehe
![]() |
|
|
|
|
|
v.d. moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: danas 07:39
Godine: 31
|
31.01.2007, 08:48
Dobro sam razmislio i neplaniram da zatrudnim
Šalu na stranu, nema tu mnogo šta da se planira, ako čekaš da se steknu uslovi, te ovo, te ono ostaneš bez malih vragolana. Eno ga jedan mali neplanirani a sjajan ![]() |
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 25
|
31.01.2007, 10:00
Citat:
Dal bi ostavili zenu na cjedilu,samo priznali ili se vjencali? William Wordsworth |
|
|
|
|