|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Idealno buđenje |
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Pol: Žensko
|
Odgovor: Idealno buđenje -
24.04.2007, 06:10
Pa nekako ne volim da se probudim,jer mozda ne spavam dovoljno,pa nikako da izadjem iz kreveta,besnim malo
,ali ako osetim miris kafu,ma bilo kako da sam sanjiva oma skacem s kreveta,vec moje cerke znaju,kad hoce da me bude spremu kafu,za mene najidealnije budjenje je kad se dobro ispavam,e onda jest imam volje i snage da izadjem iz kreveta ![]()
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 15.09.2008 19:21
Godine: 21
|
29.09.2007, 13:09
Kraj njega naravno samo bih voljela da se i on jednom probudi sa osmjehom na licu jer uvjek je mrzovoljan dok ne popije kafu i onda dodje sebi i zagrli mi i pita kako sam spavala sve je to super ali jednom bih to voljela cim se probudi a ne nakon pola sata ali ok je to.
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
bezopasna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.03.2007.
Poslednji login: juče 17:45
Godine: 36
|
06.10.2007, 14:22
Najlepše je probuditi se u udobnom krevetu , a ne na nekom gde izlomiš kičmu i probudiš se sav slomljen kao da si fizikalisao celu noć!!!
Kafu omirišem ujutru kad je sama skuvam, jer muki uvek ustaje posle mene,jedino kad ide na pecanje ustane pre mene . Ali hvala kafa u 3 ujutru mi ne treba .Najlepše je valda nedeljom kad duže knjavamo i ujutru ti klinci uskoče u krevet da se mazimo . |
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
|
06.10.2007, 21:53
kad s jedne strane jos u polusnu napipam njega, a sa druge strane osjetim par malih hladnih stopala mog sina koja su nam se tek uvukla pod deku...
|
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 33
|
28.10.2007, 01:07
Idealno ..
pa budjenje zato sto hocu, a ne zato sto moram bez zvonjave fona naravno ![]() |
|
|
|
|
|
Veteran
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
|
25.11.2007, 16:21
kad ustanem naspavana,kad tu prvu jutarnju kafu pijem sama,uz cigaretu,buljeci u jutarnji program,ne misleci ni o cemu posebno...
|
|
|
|