VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Idealno buđenje
staro
  (#31 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 14:38
Pol: Žensko
Odgovor: Idealno buđenje - 20.02.2007, 22:28

Volim ujutru da se probudimo u isto vreme i da me prigrli otpozadi i ususka svoje lice na mom vratu...Ta toplina tela koju osetim neverovatno mi prija ujutru...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: danas 08:26
Odgovor: Idealno buđenje - 23.04.2007, 19:26

Mozda zvuci sablomnski ali...budjenje uz kafu i poljubac je najlepse kada se nevidite posle jaaako dugog vremena....

staro
  (#33 (permalink))
vojvodjan
Genius
vojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostale

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Pol: Muško
Godine: 40
Odgovor: Idealno buđenje - 24.04.2007, 06:00

Citat:
Doti kaže: Pogledaj poruku
Mozda zvuci sablomnski ali...budjenje uz kafu i poljubac je najlepse kada se nevidite posle jaaako dugog vremena....
Nije 'sablonski' i ne samo nakon duugog vremena...

Uvek prija...(jedino ako ne moras da budis 2 sata... i polivas vodom....

Ako ne mogu da pomognem, necu da odmognem

staro
  (#34 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Idealno buđenje - 24.04.2007, 06:10

Pa nekako ne volim da se probudim,jer mozda ne spavam dovoljno,pa nikako da izadjem iz kreveta,besnim malo ,ali ako osetim miris kafu,ma bilo kako da sam sanjiva oma skacem s kreveta,vec moje cerke znaju,kad hoce da me bude spremu kafu,za mene najidealnije budjenje je kad se dobro ispavam,e onda jest imam volje i snage da izadjem iz kreveta

No me toques

staro
  (#35 (permalink))
lilika
Veteran
lilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članova

Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 15.09.2008 19:21
Godine: 21
Odgovor: Idealno buđenje - 29.09.2007, 13:09

Kraj njega naravno samo bih voljela da se i on jednom probudi sa osmjehom na licu jer uvjek je mrzovoljan dok ne popije kafu i onda dodje sebi i zagrli mi i pita kako sam spavala sve je to super ali jednom bih to voljela cim se probudi a ne nakon pola sata ali ok je to.

staro
  (#36 (permalink))
Adora
bezopasna
Adora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen član

Član od: 22.03.2007.
Poslednji login: juče 17:45
Godine: 36
Odgovor: Idealno buđenje - 06.10.2007, 14:22

Najlepše je probuditi se u udobnom krevetu , a ne na nekom gde izlomiš kičmu i probudiš se sav slomljen kao da si fizikalisao celu noć!!!Kafu omirišem ujutru kad je sama skuvam, jer muki uvek ustaje posle mene,jedino kad ide na pecanje ustane pre mene. Ali hvala kafa u 3 ujutru mi ne treba.Najlepše je valda nedeljom kad duže knjavamo i ujutru ti klinci uskoče u krevet da se mazimo.

staro
  (#37 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: Idealno buđenje - 06.10.2007, 21:53

kad s jedne strane jos u polusnu napipam njega, a sa druge strane osjetim par malih hladnih stopala mog sina koja su nam se tek uvukla pod deku...

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#38 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 33
Odgovor: Idealno buđenje - 28.10.2007, 01:07

Idealno .. pa budjenje zato sto hocu, a ne zato sto moram bez zvonjave fona naravno

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#39 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Idealno buđenje - 28.10.2007, 10:50

Idealno budjenje ...je kada se probudim odmorna

staro
  (#40 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
Odgovor: Idealno buđenje - 25.11.2007, 16:21

kad ustanem naspavana,kad tu prvu jutarnju kafu pijem sama,uz cigaretu,buljeci u jutarnji program,ne misleci ni o cemu posebno...

ploviti se mora i bez broda

Odgovor