|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Idealno budjenje |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 07.01.2008 03:43
Pol: Žensko
Godine: 27
|
Odgovor: Idealno budjenje -
03.06.2006, 10:28
U nedostatku gore pomenutog i opste voljenog nacina budjenja
, pod idealnim podrazumevam: otvaranje okica oko 10h, dok mi delic suncevih zraka "dodiruje" lice. Telefona ni u blizini, a ja jos sanjiva capam cokoladne bananice za sladak pocetak dana. ![]() |
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
|
03.06.2006, 15:39
Ma kakav sex, ljudi!
Omlatila bih ga jastukom, telefonom, ili šta mi se već nađe pod rukom! Dok ne utopim svoju potrebu za vraćanjem u krevet sa pola litre jakog nesa bez mleka...bolje da nam se ni pogledi ne susretnu, a ne tela! Ja sam prvih pola sata od buđenja najveći namćor koji je disao na svetu... a sex.najviše volim da upražnjavam negde posle podne...onaj prvi sumrak...mmmm |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
|
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 04.10.2007 20:10
|
13.10.2006, 03:51
sex nikako,meni treba barem pola sata da dodjem k sebi,i obicno cutim,i gledam u tv,dok se ne razdrmam....a posle kafa...
![]() |
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 22:57
|
15.10.2006, 00:41
Još jedan jutarnji namćor. Mrštim se, ne progovaram, preko mi je potrebna kafa i cigare, i mada mi je lepo jutarnje ispijanje kafe u dvoje, to dolazi u obzir samo u tišini. Dakle, idealno buđenje je da nam on skuva doobru kafu, i da je ispijamo u tišini do god se onaj mrzovoljan izraz ne ukloni sa mog lica.
Ipak, nije da se nije desio i da mi nije prijalo, odnosno da mi to nije bilo extra buđenje. Ali desilo se možda jedanput ili dvaput iz n pokušaja da smo kafu ostavili do pola popijenu. A to je značilo da je on bio krajnje, krajnje strpljiv, nežan, uporan, zavodljiv, ali i hrabar da rizikuje da ga gađam bilo čime što mi se nađe pri ruci što me remeti u mom "mrzim buđenje, mrzim sebe, mrzim čitav svet". |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Godine: 31
|
15.10.2006, 01:09
Uh idealno budjenje ........ za mene lagano budjenje poljupcima uz miris vruce crne kafe , a nakon toga
![]() |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 00:21
Godine: 24
|
15.10.2006, 18:57
Idealno budjenje za mene je kafa u krevetu i caskanje sa mojom cimerkom, tu se uvek nacnu zanimljive teme! A druga varijanta, koja ide odmah posle te je, u zagrljaju drage osobe, obozavam i kad me budi ceskajuci me ili mazeci po kosi!!!
![]() sreća, sreća, radost, ma uživancija...
|
|
|
|