VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Moja mama to radi drugačije...
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Pol: Žensko
Godine: 26
Moja mama to radi drugačije... - 12.10.2006, 15:51

Situacija 1.

Peglate neke njegove stvari i već ste pri kraju. On dolazi, pogleda zaprepašćeno i konstatuje: "Ali moja mama ih ne slaže tako".

Situacija 2.

Kuvate ručak, prvi put spremate neko jelo koje može, a ne mora, sadržati na primer crvenu papriku. Završile ste sa spremanjem ručka, postavljate sto, on seda i konstatuje: "Moja mama kad sprema ovo jelo, ono bude braon boje".

Da li je vaš odgovor na ovo: "Pa onda idi kod mame" , ili reagujete na neki drugi način? Da li su vas uopšte vaše "jače" polovine dovodile u ovakve situacije?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Moja mama to radi drugačije...
staro
  (#2 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Moja mama to radi drugačije... - 12.10.2006, 16:04

Naravno...

Uopšte ga ne čujem...
I ne komentarišem..

Nikada neću biti kao mama koliko god se trudila..
Zato i ne pokušavam...

On the other hand, ja mu pružam ono što mama ne može
a što je mnogo bitnije od boje jela, načina pakovanja ispeglanih stvari..

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:20
Godine: 33
Odgovor: Moja mama to radi drugačije... - 12.10.2006, 17:10

Citat:
SansRomantic kaže:
On the other hand, ja mu pružam ono što mama ne može a što je mnogo bitnije od boje jela, načina pakovanja ispeglanih stvari..
Vala baš. A i mogu neskromno da izjavim da kuvam bolje od njegove mame

Ne, nije me dovodio u takve situacije jer je jako rano počeo da živi sam, sa nekih 14 - 15 godina, pa kako god mu ispeglaš ili skuvaš, dobro je. I nema te tripove sa spominjanjem svoje keve.

Al' imao je jedan bivši... kad sam htela da mu zašijem dugme koje mu je otpalo sa košulje... "Pa moja mama ne bode sa te strane"... nisam mu ništa rekla tog momenta, potrudila sam se da ima najružnije ušiveno dugme na planeti, znači nisam išla iglom kroz drugu rupicu, nego preko dugmeta, pa je na kraju to više ličilo na klupko vunice tj dugme se nije ni videlo. Rekoh "Evo, izvoli, tvoja mama sigurno ne ume ovako interesantno"... smejali smo se, i što je još interesantnije, furao ga je tako neko vreme... dok mu ga mama nije precvikala makazama

A imaju i žene te tripove, nisu samo muški takvi. Ja imam tu u komšiluku jednu ribu koja živi kod svekrve. A divna žena. Ta svekrva. I koliko god se trudila da joj ugodi, ova gunđa. Žena joj spremi i doručak i ručak i večeru, al' "njena mama ne posoli toliko"... "njena mama punjene paprike samo kuva na ringli, ne zapeče ih u rerni"... ili "njen tata ne vozi tako brzo".

Treba biti tolerantan, nalazio se ti s jedne ili s druge strane. Naravno da naše mame najbolje kuvaju. Svačija mama ili baba najbolje kuva. Jer ti ugađa, jer zna koliko ljuto, slano ili kiselo voliš. Jer zna šta sa čim jedeš i kombinuješ. I jela sprema iz ljubavi i da bi ti uživao. E onda se nađeš u nekoj drugoj priči. Kod nečije druge mame, ili kod nekoga koga je učila njegova mama. I poštuješ to što se trudi da ti ugodi na svoj način, dok te ne upozna. Ili zavoliš taj njegov način, jer ne ume drugačije.

Živeli sendviči! Džast kiding

E kad smo već kod tog kuvanja, sad mi pade na pamet, kad nešto zbrčkam bez recepta, pa tu bude svašta, i kad sipam onako u tanjire i postavim sto, a ova moja trojica nagnu glavu nad tanjire i pitaju onako kiselo "A šta bi trebalo da je ovo? ", e ni onda ih ne šaljem kod mama... nego bude "To je što je, ukusno je, ako vam se ne sviđa - u hotel - pa po jelovniku."

Arči se ne buni.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#4 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 20:23
Godine: 34
Odgovor: Moja mama to radi drugačije... - 19.10.2006, 21:12

Jača - lepša polovina me još uvek nije dovela u ovakve situacije (bolje ), njegova mama, moja poštovana svekrva, nikada ne može biti - uraditi ono što ja radim i obratno.

Sećate li se one reklame (oni, malo stariji ) kada devojčica kaže ''moja mama najbolje kuha'' , bez obzira što se radilo o instant hrani... samim tim, njegova mama će njemu najbolje da ''kuha'', ja ću kikiju , tako to valjda ''ide'' ...

zaključak:

Citat:
SQUAW kaže:
''Treba biti tolerantan, nalazio se ti s jedne ili s druge strane''.
ako ste tolerantni, onda no problemo

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#5 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 12.09.2008 14:40
Godine: 23
Odgovor: Moja mama to radi drugačije... - 19.10.2006, 22:20

Nisam imala tih "problema" a mislim i da necu jer je moj dragi odusevljen mojim kulinarskim sposobnostima. Ume cak nekada da mi kaze da sam spremila bolje nego njegova mama Ali da, ta osobina kod momaka takozvanih mamosa me izludjuje. Ne samo "moja mama to radi drugacije" vec i kada se cuje sa mamom 10 puta dnevno. Resenje? Ja radim tako i mislim da je to dobro. Ako ne zelis tako ti sledeci put sam uradi onako kako radi tvoja mama (bas da vidimo kako ce se snaci i da li ce biti kao mamino ). Onda mu posle toga kazete: ja to radim bolje od tebe, biraj cije zaduzenje ce to biti od danas. Ako pak, uradi bolje od vas, znaci obaveza manje

Evo, promenila sam potpis

staro
  (#6 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Odgovor: Moja mama to radi drugačije... - 20.10.2006, 15:48

Citat:
Lady in red kaže:
Ne samo "moja mama to radi drugacije" vec i kada se cuje sa mamom 10 puta dnevno.
Bolje sa mamom, nego da npr mene zove 10 puta dnevno...

ili nekU drugU žensku personu s kojom nema krvne veze

Jao, meni je ta stvar sa mamom genijalna! Živele mame!
Ja samo kažem: pa tvoja mama ljubavi najbolje kuva na svetu. Idemo kod nje na ručak..svaki dan!!!

verovatno se zato još nije našla budala da mene ženi

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#7 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 20:02
Godine: 33
Odgovor: Moja mama to radi drugačije... - 20.10.2006, 15:54

Nisam do sada imala problem tog tipa sa Najgorim jer zna da ako će već da igra na tu kartu mož' da dobije ili
Citat:
SansRomantic kaže:
Ja samo kažem: pa tvoja mama ljubavi najbolje kuva na svetu. Idemo kod nje na ručak..svaki dan!!!
...ova rečenica izgovorena ,ako treba i više puta, ubedljivo leči od bolesti "moja mama zna najbolje"

staro
  (#8 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Godine: 25
Odgovor: Moja mama to radi drugačije... - 20.10.2006, 16:33

Iako sam se zabavljala sa maminim i babinim deckom,znaci tipom kojeg su drzali kao malo vode na dlanu jer je bio jedinac nikada nisam cula tako nesto,naprotiv mnogo je voleo moju kuhinju,stavise i zaprosio me ...
Mnogi su probali moje muckanje i svima se svidelo,mozda zato sto je drugacije od klasicne jer ja opet svako jelo pravim na svoj nacin....
Ali da mi kaze tako nesto rekla bih mu ovo isto

Citat:
Sansi kaže:
pa tvoja mama ljubavi najbolje kuva na svetu. Idemo kod nje na ručak..svaki dan!!!

staro
  (#9 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 02.10.2008 18:54
Odgovor: Moja mama to radi drugačije... - 05.11.2006, 18:53

moja svekrva zna da skuva ravno tri vrste jela. kad nam je nedavno bila u posjeti ponudila se je odmah drugi dan po dolasku da napravi rucak. moj sin ju je galantno odbio rijecima: nemoras bako ti si na odmoru!

Budi ono sto zelis biti, a ne ono sto drugi zele vidjeti...