VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Moja mama to radi drugačije...
staro
  (#11 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Moja mama to radi drugačije... - 20.01.2007, 20:43

Bese jedan "potencijalni".....
Dosao on na palacinke i krenuo da se@e....
- Ja sok ne sipam tako......
- Ja palacinke ne savijam tako......
- Moj tata tople sendvice pravi ovako.....

A ja ga samo gledam i mislim se: " ni ja ne gubim vreme sa tolikim budalama"

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Moja mama to radi drugačije... - 29.01.2007, 10:14

Moja "jača polovina" je vrrrrrrrlo obazriva, tako da stvarno nikad nisam od njega čula ništa što bi, čak ni približno, ovako zvučalo. Čak mi je na pitanje: "Da li ti nekad nedostaje kuhinja tvoje mame?" rekao (slagao ): "Ne, niti ima razloga da mi nedostaje".

staro
  (#13 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 16:04
Godine: 24
Odgovor: Moja mama to radi drugačije... - 29.01.2007, 12:29

Desilo se par puta da mi to kaze ali samo kada je kuvanje u pitanju jer sam pocetnik, pa par stvari stvarno nije ispalo kako treba. Komentari su bili na mestu i nisam se ljutila.
Ali je zato rekao da bolje napravim krompir pire, pomfri, deveru se vise svidja kad ja pohujem shnicle ( zagori po koja, al' on tako voli )
A za ovo ostalo- peglanje, spremanje, ciscenje...- samo nek proba da prokomentarise. Odmah sve te duznosti postaju njegove

~*~*~*~*~*~*~*~*~
Tinkerbell
~*~*~*~*~*~*~*~*~

staro
  (#14 (permalink))
zvucnjak
Iskusni forumdžija
zvucnjak će uskoro postati poznat članzvucnjak će uskoro postati poznat članzvucnjak će uskoro postati poznat član

Član od: 16.06.2006.
Poslednji login: 13.06.2007 17:06
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Moja mama to radi drugačije... - 07.02.2007, 03:47

Citat:
Lady S kaže: Pogledaj poruku
Situacija 1.

Peglate neke njegove stvari i već ste pri kraju. On dolazi, pogleda zaprepašćeno i konstatuje: "Ali moja mama ih ne slaže tako".

Situacija 2.

Kuvate ručak, prvi put spremate neko jelo koje može, a ne mora, sadržati na primer crvenu papriku. Završile ste sa spremanjem ručka, postavljate sto, on seda i konstatuje: "Moja mama kad sprema ovo jelo, ono bude braon boje".

Da li je vaš odgovor na ovo: "Pa onda idi kod mame" , ili reagujete na neki drugi način? Da li su vas uopšte vaše "jače" polovine dovodile u ovakve situacije?
Hahahaha čuj "mama"... Di samo nalazite te klince

Carpe diem

staro
  (#15 (permalink))
dane
Novi član
dane je na dobrom putu

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: 12.02.2008 16:22
Odgovor: Moja mama to radi drugačije... - 07.02.2007, 09:41

Ma ja mu kazem da ide kod svoje mame pa nek mu to radi(a pomislim da mu hbm mamu )

staro
  (#16 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 14:38
Odgovor: Moja mama to radi drugačije... - 02.03.2007, 17:47

Jao hiljadu puta sam rekla da sam presrecna što moj muškarac nije u opšte izbirljiv i što sve što uradim za njega je odlično...
Daleko bilo da me uporedjuje sa njegovom majkom...to mu je mislim poslednje na pameti

staro
  (#17 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Godine: 46
Odgovor: Moja mama to radi drugačije... - 02.03.2007, 20:54

Kada bi se nasla u ovoj situaciji, imala bih odgovor: "Tvoja mama to radi tako, a moja me je ucila da radim ovako - a ti izaberi...". Zvuci malo ostro, ali je tako.
Moj bivsi muz je bio sin jedinac, ali nikada ni jednom prilikom (zbog cega sam mu beskrajno zahvalna) nije nametao "njegovu mamu". Bila sam mlada kada smo se uzeli, a ni on nije bio mnogo stariji, mnogo toga sam jos trebala da naucim (kuvanje prvenstveno), on je postovao svaki rucak koji sam spremila, i jeo cak i kada mu se nije svideo.
Jednom prilikom, porodicni rucak, tu su moja mati i njegova. Ja napravila rucak, sto sam bolje znala i umela. Svekrva sedi do njega, potapsa ga po ramenu, pa ga pita "Sinko, ajd' reci iskreno, ko najbolje kuva?" Moj muz, bez trenutka razmisljanja odgovara: "Pa moja zena". Svaki dalji komentar bio bi suvisan....

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#18 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 21:19
Odgovor: Moja mama to radi drugačije... - 03.03.2007, 09:39

Kad smo poceli da zivimo zajedno, ja nisam ni znala da kuvam.
Ali sam se trudila.
Pa sam odlucila da napravim ni manje ni vise nego sarmu.
Motam ja nju, mota ona mene...kida se onaj kupus...
Na sta moj dragi pocinje da mi deli uputstva kako to pravi njegova mama.
Rek'o vazi. Posto tada nismo imali fix. tel. ja uzimam njegov mobilni i zovem njegovu mamu da prikupim informacije iz prve ruke.
Pola sata smo divanile o vremenu, fakultetu, kupovini... dok je on odskakao od zemlje jer mu trosim kredit.
I kad sam najzad zavrsila razgovor, a on odahnuo (studenti, nemamo para, stedimo svaki dinar )
ja kazem:" Hebote, ja zaboravila da pitam kako se pravi sarma!"
Krecem ponovo da uzmem mobilni a on skocio:"Nemoj, nema veze, napravi sarmu kako znas! Evo i ja cu da pomognem!"
Od tada je svako jelo koje ja napravim najukusnije, najlepse, najbolje...

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#19 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 01:49
Odgovor: Moja mama to radi drugačije... - 03.03.2007, 22:38

Pa imala sam u pocetku, par puta komentara , ali to smo resili jako brzo

Dok smo bili u zajednici kuvala je njegova mama, a ja sam bila srecna sto nemoram da se lacam serpi kad dodjem kuci sa posla.Ponekad sam mu prigovorila da moja mama kuva drugacije ,ali i to je proslo.

Kad smo se odvojili bilo je zasto tako ,ali bila sam strpljiva i sad kuvam kako ja hocu,na moj nacin.Sad je moja kuhinja najbolja,pa makar ona bila i neslana,ima slanik na stolu

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#20 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
Odgovor: Moja mama to radi drugačije... - 03.03.2007, 22:45

Citat:
zdenkavuk kaže: Pogledaj poruku
Sad je moja kuhinja najbolja,pa makar ona bila i neslana,ima slanik na stolu
I kod nas je slanik obavezan na stolu, jer mu ni jedno moje jelo nije dovoljno slano. Mada, na to je navikao i kod njegove mame, tako da nemamo problema sa prigovorima te vrste.