|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Startovanje... |
|
|
|
|
|
severna svetlost
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 20:17
Pol: Žensko
Godine: 32
|
Odgovor: Startovanje... -
07.10.2006, 22:18
On: Izgledaš dobro večeras
Ja: Hvala On: Izgledaš mnogo bolje nego što si izgledala prošli put kada sam te video Ja: O to je baš lepo od tebe, to znači da sam prošli put izgledala loše? On: Ma to je zbog šminke, sada si našminkana Ja: E, ajde zdravo! |
|
|
|
|
|
Botino blago
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 20:17
Godine: 32
|
08.10.2006, 00:32
Citat:
Ne mogu da ti odgovorim na ovo pitanje, a da budem objektivna. Zašto? Paaaa...vlasniku prve izjave ni ime ne znam. Od ovog drugog sam uzela i prezime, tip me sada greje i po službenoj dužnosti. ![]() Trebalo je ziveti. " |
|
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 23:41
Godine: 25
|
08.10.2006, 00:45
On: E cao, ja bih da se upoznam s tobom. (pruza ruku i nastavlja pricu), cime se ti bavis? Ja studima reziju u BG-u.
Ja: ![]() On: (sedi iza mene, ja u kratkoj suknji.) Preko ramena mi pruza vizit karticu. Ja: (ostala sam bez teksta) |
|
|
|
|
|
tisina je zlato...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.12.2006.
Poslednji login: danas 12:27
Godine: 24
|
04.12.2006, 17:01
Cekam bus.Prilazi mi zena,godina moje majke,i pita
koliko dugo cekas? par min..... dramska pauza - tisina u koju skolu ides? ja odgovorim bas lepo koja si god? opet ja odgovorim (kad je vec zena komunikativna-no problem ,ali tu krece "scena" )Imam ja SINA,stariji 2 god od tebe,ide u tu i tu skolu,lep,visok,....... *ja ne znam gde da se denem stize bus i skoro da odahnem,ulazim u isti,ali ulazi i pomenuta zena i nastavlja razgovor skoro do pola mog putovanja..... odahnula sam tek kad je izasla sta bi tek njen sin rekao na sve ovo?! ![]() *mislim da se ovo racuna u interesantne |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
|
04.12.2006, 17:21
evo jednog glupavog, a i bio je s neba pa u rebra
ON: hoces jedan sex? (mislim se stvarno - oš bonu?) JA: ne pada mi na pamet ON: pa hajde učini mi to JA: pa nisam ja crveni krst ovo je bilo jedno od boljih ON: htio bih poljubiti usne boje višnje JA: nisam ništa rekla, niti se bunila (sad ide onaj cenzurisani dio *********)
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 23.09.2008 13:59
Pol: Muško
Godine: 29
|
05.12.2006, 23:30
Već duže vreme se u društvu ložimo da nekoj devojci postavimo sledeće pitanje.
" 'ebo bih te samo ne znam kako da te pitam?" ![]() |
|
|
|