VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Startovanje...
staro
  (#21 (permalink))
remorker-bgd
Iskusni forumdžija
remorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostale

Član od: 13.03.2007.
Poslednji login: danas 10:38
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Startovanje... - 13.04.2007, 11:39

Meni je zakon reklama za Coca-colu, kada tip muva devojku tako sto imitira da mu zvoni mobilni...pa se javi na flasicu coca-cole...i pruzi njoj...."za tebe je" ...kako ne pasti na tako dobru foru...?

Svaka mu cast!

...baš polaze galije...
...do vina i maslina...
...ajmo malo na jug Italije...
...zatvori oči...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 17:44
Pol: Žensko
Odgovor: Startovanje... - 13.04.2007, 14:07

Ja ne znam zašto ali užasavam se onih prilaza tipa : Ej moj drugar bi jako želeo da se upozna sa tobom

Najjj zvaka
staro
  (#23 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Najjj zvaka - 20.08.2007, 14:47

Najoriginalnija, najkriminalnija, najurnebesnija zvaka s kojom vas je neko startovao...
strashno mi je falila ova tema, pa da krenem...

Naj od naj ovog vikenda is... :
Neoprostivo dobro mirishesh...

I love you man

a najurnebes is:
Ja sam Veljko, inace sam iz Krushevca ali cesto sam ovde, imao sam devojku 6 meseci sad smo raskinuli, inace sam skroz ok i skroz sam slobodan, imam toliko i toliko godina, ozbiljan sam i znam sta hocu u zivotu...

ono ne smaraj gari, ne smaraaaaaaaj...

A kakva su vasha iskustva?

Ubica mekog srca.

Odgovor: Najjj zvaka
staro
  (#24 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:45
Odgovor: Najjj zvaka - 20.08.2007, 15:04

"Znas, ja se palim na mozak" napisa mi Mili Decko sa net-a
Malo kasnije se ispostavilo da ga ipak vise zanima da li su mi nozni prsti"kao krompirici ili..."joj,ne mogu da se setim , ali nesto bolesno...

" Živim zbog sela, meni je svejedno" - reče popadija.
" I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih.

staro
  (#25 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 08.10.2008 20:00
Godine: 35
Odgovor: Startovanje... - 09.09.2007, 22:15

Ne znam da startujem. Bolje da priznam na vreme. Nikad nista nisam uradio smisljeno. Verovatno je to moja tragedija.

A nesto sto nikad necu da zaboravim je kada sam sedeo sa mojom buducom (danas-bivsom,smrc) devojchicom,pricali smo,i u jednom trenutku me ona uhvati za ruku,pogleda pravo u oci i sa najnevinijim osmehom upita; "Jel' ti smeta?".Mislim da na ovom svetu ne postoji iole inteligentan muskarac koji na nesto slicno ne bi reagovao predavanjem...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#26 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 19:46
Godine: 20
Odgovor: Startovanje... - 10.09.2007, 02:53

najbolji start ima moj sadasnji covek ..
poznavali smo se od ranije, pa mu nije bilo tesko da mi pridje da se "kao"pozdravimo.. prisao mi je u gradu u preglasnom lokalu, gde misli svoje ne cujes i rekao mi na uvce:"Znas li koliko vec dugo zelim da ti kazem koliko su mi reci sa tvojih usana postale bespotrebne jer mislim da cemo pronaci zajednicki jezik iako ne razgovaramo'..
otisli smo napolje da cutimo malo..

a najgore definitivno je od bolida pijanog kao klen..
prilazi lik u kaficu, i kaze mi:"Srce, 'ajde ne lozi me vise, ili cu morati iz ovih stopa da te na*uzim pred svima"..
mislim da mi se ruka u zivotu nije jace odsrafila, tako sam ga fljenula, mene je bolela saka..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#27 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 20:02
Godine: 33
Odgovor: Startovanje... - 14.02.2008, 20:18

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Svašta sam čula... i tako mi sevnu u glavu neki biseri, kao sada, dok sam čitala ove iznad.

Jedan od glupljih je bio: "Znaš ti ko sam ja?"
..pa nastavak...jel ti znaš šta je KOS?

..i naravno nastavim da ga ložim...ne a šta je to?

A tek biser...ej da ti pokažem kakve poruke (lascivne) imam u telefonu...

staro
  (#28 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 20:05
Godine: 44
Odgovor: Startovanje... - 14.02.2008, 20:31

Kad vidim na kakve izlizane floskule padaju neke 'ebeš mi mater ako je vredno ikoga startovati... jednom glupa uvek glupa,što da joj ulepšavam život...

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

staro
  (#29 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 20:02
Godine: 33
Odgovor: Startovanje... - 14.02.2008, 20:35

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Kad vidim na kakve izlizane floskule padaju neke 'ebeš mi mater ako je vredno ikoga startovati... jednom glupa uvek glupa,što da joj ulepšavam život...
Pa daj neke konkretne primere da se nasmejemo malo, bar ti to umeš da ispričaš

staro
  (#30 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 20:05
Godine: 44
Odgovor: Startovanje... - 14.02.2008, 20:51

Citat:
Najgora kaže: