|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kakve ste prema voljenom biću??? |
|
Odgovor: Kakve ste prema voljenom biću??? |
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Kakve ste prema voljenom biću??? -
21.08.2006, 16:39
Citat:
![]() Citat:
Jedino oko cega uvek pametujem su situacije tipa "E, neces sad prati kosu, pa onda izlaziti napolje!" ili "Samo se ti zajebavaj i nemoj ici kod lekara" (inace, da li ste primetili da oni uopste nisu skloni tome da traze lekarsku pomoc? To im dodje k'o kazna Bozija ) i tako to...Citat:
![]() Citat:
Ali, on je tipican mamin sin, navikao da mu ona celog zivota govori kako sta da radi, pa nije ni dan-danas kadar sam da kupi sebi cipele, a kamoli da uradi nesto ozbiljnije ![]()
|
||||
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 03:12
Godine: 34
|
Sve mogu da podnesem, dok
.. I (ne) odlaske kod lekara i pranje kose i kupanje (stosatno, ko je ovde zemsko?? ) i stotinu cudesa koji samo oni, kao veciti mamini sinovi (cast izuzecima ) mogu da "uprilice".. Sve se to da nekako podneti, ali kada mi postavi cuveno pitanje "sta da obucem?" - pada mi marak na oci.. ![]() |
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: juče 21:29
Godine: 22
|
21.08.2006, 17:57
Kako se odnosim prema njemu?!
Nezna sam, pazljiva, volim da mu ugadjam, uzivam u tome jer on to zna da ceni i uzvrati istom merom (ustvari malo vecom ). Volim da spremam hranu i onda da zajedno klopamo ispred televizora (za stolom ili na krevetu, sve jedno). Kad smo kod mene cesto ga probudi kafa Nekada se zaista malo zastitnicki odnosim prema njemu, bas ga pazim ali hvala Bogu nema mama-sin odnosa jer je on izuzetno samostalan i ne dozvoljava previse da mu cinim. Ono sto stalno ponavljam: Citat:
Takodje mu zameram mokro kupatilo posle tusiranja, ali ne zato sto me to iritira, vec zato sto postoji zavesa da bi se to sprecilo i ne mora takvo da se ostavi. Citat:
Umem nekada da ishisterisem sto ga uzasno nervira, ali to me brzo prodje pa onda sve bude u redu Umem da ga bespotrebno cimam za neke tamo... ili neke ovde... ali moram priznati da sam naucila da drzim jezik za zubima, i da precutm kada bi moj komentar izazvao problem koji uopste ne postoji. A bilo je toga ranije............ Nista mu ne zabranjujem, vidja se sa svojim drugovima, izlazi, druzi se sa gomilom koleginica (dobro, to mu nekad prebacim, jbg kad ga njih pet dnevno zovu treba mi ovo treba mi ono, jel bi mogao... ) ali uvek najvise vremena provede samnom... Zasluzuje od mene samo najbolje i najlepse i ja se svim silama trudim da mu to i pruzim ![]() |
||
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:08
Godine: 33
|
22.08.2006, 15:28
Nije teško biti fin
bar iz moje vizure...Citat:
al' kapiram da im je takav softver u 90% slučajeva, ne nervira me... desi se ponekad da se razgalamim... i onda smesta on i Mali Od Hladnog Oružja raskite jelku... u martu... E da, i nema naviku da zatvara sve što otvori , stalno je u nekoj žurbi... npr ormare, fioke, viseće delove od kuhinje... pa ponekad progunđam kad razvalim glavu... al' opet razvalim je ja i kad je zatvoreno, iz čista mira, pa nije ni to strašno... Neverovatno mu je kad otvori ormar meni iza leđa recimo, i pita "Gde mi je ona majica..." a ja znam i na koju misli, iako nije rekao "Desno, sad gledaš u nju"... to mu je SF Više volim da odem u prodavnicu ujutru ja nego on. A ako to slučajno uradi dok sam još u krevetu, onda će mi sve istresti iz kese u krevet, da vidim šta je kupio (al' to radi i moj ćale )Što se tiče te pažnje, pažljiva sam prema svakom, pa tako i prema njemu. Citat:
Imam više slobodnog vremena nego on. Ništa mi nije teško da mu uradim, a i da se nađe nešto - ne moram... ne moram ni ono što nije... od njega uvek imam podršku i pomoć... kaže, to ti je kao kad imaš garažiran auto samo se ti lickaj da mi duže traješ, a sve i što možemo i što ne možemo, zajedno ćemo I takav je od kad ga znam Citat:
Citat:
x 1000
|
||||
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
|
22.08.2006, 16:20
Citat:
Jesu oni stvarno u 90% slucajeva operisani od nekih stvari. Sad nesto razmisljam... kad se setim onih koji nisu takvi, oni mi nekako vise lice na zene
|
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Godine: 34
|
25.08.2006, 17:33
moram da priznam da mu u zadnje vrijeme non-stop nesto gundjam, tipa: pa ustani i donesi, ali popraviti cu se. ionako znam da se skoro sam nikad nece sjetiti da se ustane i donese...
|
|
|
|