VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kakve ste prema voljenom biću???
staro
  (#11 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Pol: Žensko
Godine: 17
Odgovor: Kakve ste prema voljenom biću??? - 12.11.2006, 13:12

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
Ne ugadjam,nisam nikada,ok nisam sad hladna i bezdusna ali nisam ni tip koji ce podmetati ledja...

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
Jedino uvek muku mucim sa tim lekarom PA stvarno mi nikada nece biti jasno zasto se strase toliko

jao, to tako zna da nervira... evo i sada je bolestan, i svaki put kada mu pomenem lekara ista situacija kao kod Lady in red "imao sam ja to i ranije, znam sta radim"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Kakve ste prema voljenom biću??? - 18.12.2006, 16:53

Rospija...
.... zato sam dobra prema drugarima...

Ubica mekog srca.

staro
  (#13 (permalink))
makycica
Iskusni forumdžija
makycica je dijamantmakycica je dijamantmakycica je dijamantmakycica je dijamant

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: 21.03.2008 22:25
Odgovor: Kakve ste prema voljenom biću??? - 18.12.2006, 17:42

U zadnje vreme sam jako bezobrazna...

staro
  (#14 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 20:18
Odgovor: Kakve ste prema voljenom biću??? - 20.02.2007, 22:31

Joj čini mi se da sam ja mog isuviše razmazila...ali šta cu kad mi ništa nije teško...Uživam zaista da ugadjam svom partneru...

staro
  (#15 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 07:40
Godine: 26
Odgovor: Kakve ste prema voljenom biću??? - 09.03.2007, 20:21

Citat:
Kill Bill kaže: Pogledaj poruku
Rospija...
.... zato sam dobra prema drugarima...

Čini mi se da je sve rečeno...

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#16 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 03.06.2008 23:11
Odgovor: Kakve ste prema voljenom biću??? - 14.03.2007, 23:07

Ponekad sam stvarno nepodnosljiva! ...
Trenutno pravi

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#17 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Odgovor: Kakve ste prema voljenom biću??? - 22.03.2007, 12:21

Ponekad isuviše dobra...Možda to i nije tako dobro...
Al uvek kažem sebi "neko to od gore vidi sve..."

staro
  (#18 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Kakve ste prema voljenom biću??? - 28.03.2007, 13:14

Ja sam svog dragog razmazila i ne žalim zbog toga. Volim da mu ugadjam, često mu, bez povoda, kupim nešto što znam da voli i da sam sebi ne bi kupio... Kada "razjurimo" decu, napravim dobru, laganu večeru, postavim sto za nas, sa svim pratećim dekoracijama - cvećem, svećama... To su trenuci koje oboje pamtimo. Verovatno ne bih to činila, kada mi ne bi bivalo uzvraćeno.

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#19 (permalink))
Adora
Dr.Haus
Adora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 22.03.2007.
Poslednji login: danas 09:45
Godine: 35
Odgovor: Kakve ste prema voljenom biću??? - 07.10.2007, 09:39

Divna!Totalni mazohista.Ko mi je kriv, trebala sam od početka biti "kuja".Ustvari bila, pa popustila.Nikakav karakter.

staro
  (#20 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch

Odgovor: Kakve ste prema voljenom biću??? - 07.10.2007, 22:12

Citat:
ali... ako nešto popravi - sav alat će ostati na podu gde je to opravljano... ako se uhvati za sudove - pod će biti mokar (po kupatilu takođe redovno klizam)... evo upravo on sprema neku klopu, al' onu Hirošimu oko šporeta i sudopere ću da sredim ja al' kapiram da im je takav softver u 90% slučajeva, ne nervira me...

Odgovor