VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić

Ženski kafić Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Paranoja u Ulici brestova
staro
  (#11 (permalink))
Masha 92
Početnik
Masha 92 je na dobrom putu

Član od: 12.01.2007.
Poslednji login: 31.03.2007 17:47
Pol: Žensko
Godine: 15
Odgovor: Paranoja u Ulici brestova - 17.01.2007, 20:12

ali sigurno su svasta pomislili kad sam pocela da shibam onako bosa, lele .. [/quote]
hehe ova zadnja ti je dobra
ja zivim u kraju gde se narkici stalno okupljaju,ima svakakvih budala,tako da mi je to postala svakodnevnica i ne plasim se puno kad sam u svom kraju.medjutim,kad sam malo dalje,i te kako se uplasim.nemam pojma sto je tako

Vise je za zaljenje onaj ko zbog pameti izgubi ljubav,nego onaj ko zbog ljubavi izgubi pamet...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 26.06.2008 19:27
Godine: 25
Odgovor: Paranoja u Ulici brestova - 25.01.2007, 14:16

Potpuno se pronalazim u tvom opisu... Kad idem sama noću, sve vreme se okrećem, bacam pogled u stranu i pozadi, a čak (neka mi je Bog u pomoći ) ponekad pređem ulicu ako neko ide dugo iza mene.
Nije mi se desilo da me je neko pratio i napao, ali mi se jeste desilo da mi priđe egzibicionista i pokaže se u svoj svojoj lepoti (), i to ne jednom...

Paranoja u Ulici brestova
staro
  (#13 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 23:25
Paranoja u Ulici brestova - 22.04.2008, 22:51

Uh, kada se setim srednje škole, Đave, koliko sam se puta sama vraćala kući (moja mama i njeno "Dođi do 3") onim stepenicama, pa kroz grad kući. Nikakva frka, bitno da si ti maksimalno iskoristio vreme. Onda su došla vremena u kojima sam u zlo doba sama retko bila u gradu, odnosno uglavnom sam imala ili prevoz do kuće ili pratnju i prosto o tome nisam ni razmišljala. Zapravo, da me je neko pitao, rekla bih da mi uopšte nije frka. Ali...U poslednje vreme mi se dešavalo da da zaglavim u gradu i da se sama vraćam kući. I kao, nije me frka, ali ipak uzmem taksi. Opet, ume da mi bude frka dok ne dođem do stana.

Da li su se vremena od vremena srednje škole promenila i moja frka je opravdana ili sam samo izašla iz forme?

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#14 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:28
Godine: 20
Odgovor: Paranoja u Ulici brestova - 23.04.2008, 00:30

nikad ne idem sama kuci.. uvek imam pratnju, ako je nemam, namolim je, a ako ni to nije dovoljno, zovem moje u krajnjem slucaju da dodju po mene..
haoticno se plasim da nocu setam sama, plase me sve one zive senke od kojih tripujem da me neko prati i da me neko uhodi..
samo nek' sam ja ziva, zdrava i nek' ima ko da me doprati kuci i svi zadovoljni

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#15 (permalink))
SVETICA
Početnik
SVETICA je na dobrom putu

Član od: 01.04.2008.
Poslednji login: 31.05.2008 23:41
Odgovor: Paranoja u Ulici brestova - 23.04.2008, 09:03

Nisam se bojala ici kuci iz grada sama sve dok neki manijak nije napao moju drugaricu koja zivi u mom kraju, sreca dobro se zavrsilo jer se derala ko luda, pa je neki tip priskocio u pomoc i ovaj je kidnuo!!! Ima samo neki tip koji seta nocu obucen u haltere i stikle ali on je bezopasan, samo je maaalo poremecen!!!

..."Ne ja necu postati novi, ja cu uvek biti ko pre, ja svoj ponos prodati necu, ja cu uvek reci ne!"...

staro
  (#16 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:00
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Paranoja u Ulici brestova - 15.05.2008, 18:06

...nikada se na gajbu nisam vratio sam...

...hell ain't a bad place to be...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ženski kafić > Paranoja u Ulici brestova
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Slikanje po ulici eboye Umetnost 13 28.02.2008 00:59
Prerušen u Deda Mraza na ulici podelio više od 1 000 000 $ SQUAW Belosvetske zanimljivosti 6 22.09.2007 17:28
Festival uličnih svirača silvia Spomenar 9 09.09.2007 14:31