VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: nenad.bds
staro
  (#11 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: nenad.bds - 28.06.2008, 22:05

Evo još jedne '' recke'', za žeMsku stranu ...

Čestitam, dragi gospodine, stečeno iskustvo ...

Zadovljstvo je čitati i gledati Vaše postove...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 12:25
Godine: 29
Odgovor: nenad.bds - 29.06.2008, 22:06

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku

Evo još jedne '' recke'', za žeMsku stranu ...

Potpisujem i samo da dodam, da su vam fotografije prelepe, kao i vaši postovi

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#13 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 20:52
Godine: 33
Odgovor: nenad.bds - 10.07.2008, 00:45

Ma, ja samo pozdravče da upišem jedno

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#14 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Godine: 32
Odgovor: nenad.bds - 10.07.2008, 09:12

Ja sam vam već mnogo puta rekla koliko mi je drago što ste ovde, što se ovoliko trudite da sa nama delite neke prilično neverovatne fotografije, na neke od njih ja ne mogu da ostanem ravnodušna. Drago mi je što volite život, što znate da ga živite, što volite našu lepu Srbiju, i što to tako predano beležite vaše avanutre tim odličnim aparatom koju imate i još na kraju sve to delite sa nama ovde. Veliko hvala Nenade.

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

staro
  (#15 (permalink))
nenad.bds
Početnik za navek
nenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimum

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 18:52
Pol: Muško
Godine: 65
Odgovor: nenad.bds - 10.07.2008, 10:04

Hvala vam na žemskim pozdravima. I ja vas pozdravljam - od srca.

U nekoliko poruka stoji ili provejava konstatacija da sam ja srećan čovek. I jesam, ne sporim. Ali ni ne reklamiram to baš direktno. Više volim da to drugi sami zaključe.

Da vam otkrijem recept kako se to postiže:

Sreću ne treba juriti, ne treba trčati za njom. Sreća je dozlaboga sujetna žemska. Kod je jure i ulaguju joj se, ona digne nos i ni ne osvrće se. Niti je velikodušna - da jeste, svi bi je imali. Niti je neka velika, impresivna žemska - nego je sitna, žgoljava, pa prodješ pored nje i ne primetiš je, a ona uvredjena, pa se sveti što juriš za nekom divom. Niti dopušta da je stavljaš u planove - kakva bi to bila fatalna žemska da je predidiva i bez hirova.

A kad je ne juriš, sujeta Sreći ne dozvoljava da to prodje tek tako. Mora ona da vidi ko to ide svojim putem, ne juri je i ne ulaguje joj se. Malo, malo zaskoči tako čoveka da mu nos natrlja i pokaže kako je ona tu i kad je ne prizivaju.

Recept ko recept - nekom deluje, nekom ne. Valjda zavisi od toga kako ko čita recept.

PS
Odoh na viceve, napade me asocijacija na vic.

staro
  (#16 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: nenad.bds - 11.07.2008, 01:14

Kenny i ostali su tamo negde, ne mogu da se snađem

Snašla sam se!

Laku noć...

Poruku je izmenio DrinChe, 11.07.2008 u 01:48. Razlog: +ela

staro
  (#17 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 20:36
Godine: 36
Odgovor: nenad.bds - 11.08.2008, 23:39

Još jednom veliko hvala za lepe fotografije i priču iz Vašeg ugla za svaki kutak koji ste obišli...

Skidam kapu...

Hvala i za Apatin, i za Monoštor, i za Bezdan i za Sombor...za sve one lepe fotke...Jedva čekam da vidim šta ćete sledeće napisati...

A posebno za one šokačke papuče...

staro
  (#18 (permalink))
nenad.bds
Početnik za navek
nenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimum

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 18:52
Godine: 65
Odgovor: nenad.bds - 12.08.2008, 09:20

E, Drin-Che,
e, Šokice !

Obradovaste me ranom zorom !

Pozdravljam vas puno!

staro
  (#19 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: nenad.bds - 20.09.2008, 12:00

Ti si mene obradovao, hvala na fotografiji. I kako sad, posle gledanja tvojih fotki da se usudim da ti pokažem bar jednu koja je mojih ruku delo Lako! S ljubavlju je postavljam baš ovde i to svaki feler valjda može da izvadi .

HPIM9925.jpg (2.1 MB)

staro
  (#20 (permalink))
slavkos
Iskusni forumdžija
slavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat član

Član od: 14.02.2008.
Poslednji login: danas 17:34
Godine: 39
Odgovor: nenad.bds - 20.09.2008, 23:43

Najlepse fotografije na vojvodinacafeu nose potpis nened.bds