VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ca blues
staro
  (#11 (permalink))
maski
Iskusni forumdžija
maski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 10.02.2008 13:19
Pol: Žensko
Odgovor: Ca blues - 08.02.2008, 02:56

mene ne nervira ni malo....ja bash volem bluza....onako, bez razloga....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
lily66
Početnik
lily66 će uskoro postati poznat članlily66 će uskoro postati poznat član

Član od: 11.12.2007.
Poslednji login: 21.11.2008 16:37
Godine: 42
Odgovor: Ca blues - 14.02.2008, 16:51

cim vidim duzi text i u potpisu ca blues, oma smutjkam nesicu i lagano gustiram..misim text...

iz supljeg u prazno .. ..

staro
  (#13 (permalink))
Ca blues
Iskusni forumdžija
Ca blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 02.12.2007.
Poslednji login: 27.03.2008 13:05
Pol: Muško
Odgovor: Ca blues - 10.03.2008, 20:43

....prošetao sam sinoć srcem menhetna.....prošetao i video....video i osetio.....

....video i osetio nešta od čega mi je na mah pripala muka....sekund kasnije kroz glavu mi je sinulo.....a ovoga puta ne.....nema trika.....

....nema trika da će me ovoga puta nešta zadržati na balkanu.....ma ebe mi se i za kosti predaka i patriotizam i bolesnu majku i kosti predaka koje za osvetom vapiju...baš mi se ebe......

....stvarno dokle bre više...

...studentske i rane tridesete godine su mi prejebali raznorazni razni nacionalisti i demokrate....kao biće bolje.....ybg izgleda da sam imao višak gluposti oličen u ponosu balkaskim poreklom.....

...taman se malo stalo na zelenu granu....u principu došlo na trenutak kada mi je otac ukinuo džeparac i rekao...sinko, ovo je društvo puno mogućnosti kreni.....

...taman malo.....taman sam bio spreman oprostima svima njima u stilu...ybg balkan, ovde svaka generacija mora da oseti svoje ratove i svoja stradanja.....

.....taman sam se tog vremena počeo sećati kao starci.....bilo je to za bune u krajini....ili u vreme zadnjeg balkanskog rata....taman sve to dobilo patinu....

...taman....kad ono tamo međutim....oćeš qurac sine.....

....volovi su se primili na rusko njet i nekakvu imaginarnu rezoluciju ujedinjenih nacija.....primili ko blesavi.....primili tolikoo da su i sami sebe uspeli da obmanu......

...beš mi sve ako iko od njih više ima ikakvu predstavu šta piše u toj famoznoj rezoluciji kojom je završen zadnji balkanski rat.....

....a tamo lepo piše......kosovo je integralni deo savezne republike jugoslavije......

...ali isto tako ne piše da to što će se jugoslovenske članice dogovoriti i razdružiti znači da kosovo ostaje integralni deo srbije.....

....pre izvesnog vremena radio sam sa kolegom intervju sa cenjenim i uticajnim nemačkim naučnikom.....pita ga novinar: kosovo u srbiji ????.....

...kaže čovek.....pa rat za kosovo srbija je izgubila zar ne.....potpisala je kapitulaciju i povukla se otuda.....ali rat nije bio pravedan, bio je mimo odluka ujedinjenih nacija ????!!!!!......ah deco moja, a koji je to rat pravedan i koji su to rat odobrile ujedinjene nacije....

....elem.....kad vas sve ovako na kup, i demokrate i radikale i ko zna kakve sve ne male koštunice, vidim kako penite ovuda.....

....sa osobitim guštom vam kažem.....ma jebite se i vi vaša evropa i vaše kosovo.....mrš u pičku materinu....palim čim ugrabim priliku.....

....ah da, šta sam video i osetio u šetnji u nedeljnoj večeri menhetnom.....?????????......

....nisam čuo ni video niti jednog jedinog stranca......instikt mi govoru da ću sledeće videti lešinare sa CNN.......možda.....obzirom da nismo više ni regionalna vojna sila.....

Poruku je izmenio Goga, 11.03.2008 u 01:39. Razlog: Bold...

staro
  (#14 (permalink))
triViALna
Iskusni forumdžija
triViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimum

Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: juče 00:18
Odgovor: Ca blues - 10.03.2008, 23:41

Nemoj samo da ti padne na pamet da zbrises u neku vukoyebinu bez interneta, jerBO ce interpol dobiti na znacenju daleko vise od ujedinjenih nacija, je l' jasno!

I da, ozbiljna je ovo pretnja!

Never confuse movement with action.

staro
  (#15 (permalink))
Ca blues
Iskusni forumdžija
Ca blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebe

Odgovor: Ca blues - 11.03.2008, 20:15

…kad ovako pišeš, znam da si već odratovao glavnu bitku sa sobom......anonimni kritičar mi zalepio reputaciju......da, pozvao se na ovu temu i zadnju pisaniju.....

....pročitam ovo još jutros....uz jutarnju kafu.....i baš mi nešta legne.....

...ceo dan ....malo malo pa se setim ovog komentara.....

...u principu nikada nisam ratovao sa samim sobom.....imao sam neke raskole i nesuglasice ali nikada rat.....još negde u kasnim dvadesetim sam skapirao sve prednosti života u miru i saglasju sa samim sobom i predsobljem....i od tada sam samo to praktikovao, pa šta košta da košta.....merak nema cenu...

.....ondak mi vremenom prešlo u naviku...neki prijatelji tvrde da sam od toga vremena postao neviđena težina.....ybg, nisam im ja kriv što sam im prijatelj....

...elem, glavnu bitku sa sobom, shvatih kao stilsku figuru....plastičan prikaz....

.....a obzirom da je reč o crvenoj reputaciji.....htedoh da upitam.....

....dal je ovo trebalo da znači da sam prestao da jurim vetrenjače....ili pak, da ću se jednoga dana stideti pred potomstvom što sam izdao svete srpske ciljeve....

......i da....volim boldovana slova...nešta protiv....a?????......

Poruku je izmenio Goga, 11.03.2008 u 23:34. Razlog: Bold...

staro
  (#16 (permalink))
triViALna
Iskusni forumdžija
triViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimum

Odgovor: Ca blues - 11.03.2008, 23:26

Mogla sam ja sada biti fEEna pa precutati, al' rodila majka glavu sa duplo armiranom betonskom plocom...koja ocigledno kroz frekventivnu "izlizanost" posustaje materijalno, ali' joCk efektivno.

Oduvek sam zaboravljala da se potpisujem - to mi dodje nekako kao inicijali.
Oduvek sam bila brzopleta - to me kostalo naknadnog peglanja zbog i zarad izguzvanog&prebrzog preskakanja misli naspram multitasking delovanja.
Oduvek sam 'tela sve i odmah - cenkanje je drugi akt!

Ostarilo se...samo ja jos uvek cesto zaboravim da presaltam iz pete u trecu kada hvatam krivinu. Kako god- ne gine ti deo drugi zbog i zarad farbanja u crno sa sve stilskom figurom...

staro
  (#17 (permalink))
Ca blues
Iskusni forumdžija

Odgovor: Ca blues - 11.03.2008, 23:52

.........uf dobro je....taman sam se bio prepanuo da sam loš srbin....

staro
  (#18 (permalink))
Ca blues
Iskusni forumdžija

Odgovor: Ca blues - 19.03.2008, 00:12

........gledam beogradske klince....školarce.....i upoređujem ih sa klincima iz provincije.....

.....da su samostalniji, samostalniji su....piče u školice kojekuda, menjaju prevoze....uglavnom ih ne ispraćaju i ne sačekuju mame....mame su uglavnom zaposlene i dnevni obrok je za provincijske norme sumnjivog kvaliteta.....

...u principu svi obroci sem onih za vikend po provincijskim normama su im sumnjivog, gotovo neprihvatljivog, kvaliteta.....

....i tu se završava sva njihova prednost nad vršnjacima iz provincije.....

......ne zapažam u njima želju za nečim višim i daljim.....čak šta više...tu su u stravičnom zaostatku u odnosu na vršnjake iz provincije.....provincijalci će makar za vreme studija promeniti nešto u životu....stremiće osvajanju novih prostora.....

...beogradski grešnici i grešnice će zanevek, u extremnoj većini, ostati siroti mali provincijalci.....

....u moje vreme su bgd klinci stremili studiranju van zemlje...za početak....ovi današnji se tripuju da je studiranje na kojekakvim privatnim faxovima ovde ko zna kakav uspeh.....

....moji vršnjaci koji nisu razmišljali o studiranju tripovali su se na počinjanje privatnoga biznisa diljem sveta.....u to vreme bile su atraktivne zemlje trećeg sveta.....današnji klinci čiji je domet SSS žive u zemlji trećeg sveta...ma qur trećeg.....petog li je šestog li je džebemli ga......

...i liči mi da je to kvaka 22........

...kvaka 22........

....slika prva.....davno zaboravljena rezolucija ujedinjenih nacija 757.....Sedam Pet Sedam...SPS......s početka drugog kvartala 92. godine.........ekonomske sankcije prema srbiji i crnoj gori......beš mi sve ako se sada mogu setiti kako se taj državno pravni improvizorijum nazivao u tom trenutku.....

.....slika druga......par dana kasnije.....reporteri, tada već globalnoga cnn-a, padaju u trans...... žašto na pumpama u srbiji nema redova.....

....elem....neopravdane i ničim izazvane sankcije su bile i prošle.....pamte se samo u globalu.....

...ostale su posledice kojih većina nije svesna kao ni na početku te devedesetdruge........

...posledice u vidu.....bgd roditelji ni u ludilu ne mogu sebi priuštiti izdržavanje studenta u inostranstvu....ne samo što ne mogu, o tome ne sanjaju ni u najluđim snovima......samim tim tako nešto nisu mogli usaditi u glavu svojim potomcima......

....ybg....njihovi preci, iz balkanskih vukojebina, su sanjali kako šalju svoje potomke na studije u bgd i kako ovi tamo ostaju kao priznati stručnjaci i cenjeni članovi društva.....

....ključno pitanje za definisanje kvake 22......dal je ofalila genetika il društveni standard....

...da li dvoje smrtnika sa zajedničkom zaradom od oko deset hiljada evra godišnje, koliki je zvanični prosek plate u bgd, mogu sanjati o studentu van zemlje ili su poklekli pod teretom života i sebičluka pa smatraju da je dovoljno što njihovo potomstvo ima fakultet na kućnom pragu.....

....u pičku lepu materinu..... kako li će to izgledati za 10-12 godina.......

Poruku je izmenio Mish, 19.03.2008 u 19:58. Razlog: :joint: ... bold ... :kul:

staro
  (#19 (permalink))
triViALna
Iskusni forumdžija

Odgovor: Ca blues - 26.04.2008, 02:18

Nista, samo da ti porucim da me nerviras sto si digO nos i strajkujes kI neko zeMsko. A znam da citas...

I tako...

Miss U...

Ljubac

Ja

P.S.
Ako ti ne radi mail, bar javi da ne kucam kI mentolka u prazno!

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi > Ca blues
Slične teme