|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
yige_gui |
|
Odgovor: yige_gui |
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: yige_gui -
30.03.2006, 20:41
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 20:33
Pol: Žensko
Godine: 33
|
30.03.2006, 20:41
Vidi k'o ti stig'o u goste
![]() A znas ko se vozi pozadi? Valjda nam nece odma ispustiti gume. Davaj neku vodu iskusna, pojela sam brdo kikirikija. ![]()
|
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
31.03.2006, 01:55
Breeee koliko iskusnih forumdzija.
Vreme je da ubacim u drugu. Ti sa cudnim imenom koje jos uvek ne znam da napisem nego koristim copy/paste, slusaj me pazljivo:CESTITAM ti na 200 i kusur komada!!! Zna se... Kralja dzungle za mene. ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
|
31.03.2006, 02:43
oj narode
vidim vi se vec pripremili za zurku, pa da ne ispadne da vas ispalim, cu opskrbim ovo coshe sa potrebnim rekvizitima za vashe zedne stomake.. inace, ako vam je moje ime tesko za popamtit' vi smislite nadimak neki vec jesu da ne bude grabanja, ima za svih dosta ![]() elem.. ![]() i sve izvukla iz shpajze samo za DZindusa da mesha sa onim kikirikijima zalim, ovde vode nema ovde samo C2H5OH ![]() ![]() u koliko je neko gladan.. cu ga uputim u pekaru iza coshka kod naseg druga 'leba.. ovde je menza zatvorena 'z' sa sve kvachicom zivi bili i da se sto duze oduprete stanju zvanom 'ispod shanka' ![]() |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
|
03.04.2006, 18:48
Citat:
![]() Seeeekoooooo!!! Postali smo iskusni, a? ![]() Aj', ziFela ti meni i kuckala jos dugo ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Godine: 27
|
Yuge_gui, bai ru ija.. QQ
Ooo, ti napredno sunce istoka, velika poznavacice drevne civilizacije kosookih, kolekcionarko metli svih boja i profila, vlasnice nadprirodnih moci... (i najljepseg osmjeha na svijetu- ovo jedino stvarno) Bravo za status-* da sto manje brises i uvjek lijepo pises (bem' ti moj pesnicki talenat- kad taad ce mi doci posta ili glave )ZiFela Ruija! Ole! |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: 05.05.2006 02:02
|
Zhuhe nin!
Ti se baš raspisala... A, školica? Došao bih ti i ranije na žurku, ali videla si u kakvim starkama šetam, pa me prosto sramota... Dok razmisliš kako ćemo da proslavimo, puštam gramofon... Ka i uvik gledan more ovu tajnu koja dise ovu mrizu sto me vuce u tamne dubine sve kroz pismu u daljine ... |
|
|
|