VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
memento
staro
  (#1 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Pol: Žensko
Godine: 34
memento - 14.02.2008, 07:56

Imam čast,

da otvorim kutak

dragom i poštovanom mementu,

koji je noćas postao '' iskusni '' član...

Želim Ti mirno more i da Te prate Zvezde,

u nastvaku druženja sa nama...

Mislim da je većini članova Vcafea,

pravi '' merak '' iščitavanje Tvojih postova...

Samo napred...

Za početak, za stečeno iskustvo, mali znak pažnje...

malo ovoga ...

i onoga...

pa ko voli

Čestitam još jednom...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: memento
staro
  (#2 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 14:38
Odgovor: memento - 14.02.2008, 10:40

Čestitke i od mene ... Upečatljivi postovi... Zanimljivo je čitati te
Pošto dodjoh na toplu zakusku...mogu da čalabrcnem

staro
  (#3 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 18:14
Godine: 31
Odgovor: memento - 14.02.2008, 11:37

pridružujem se čestitkama,zadovoljstvo je čitati vaše postove

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#4 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Godine: 19
Odgovor: memento - 14.02.2008, 15:28

chestitke i od mene, samo nastavi tako!

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#5 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 19:29
Pol: Muško
Odgovor: memento - 14.02.2008, 15:40

He he
Stara škola postovanja

Vidi se

BTW nećem da te hvalim, da se ne uobraziš
uostalom, i nemam šta da ti kažem, što već i sam ne znaš
osim da sam mnoga mesta koja opisuješ i ja prošao
a vala i slične doživljaje, preživeo

staro
  (#6 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 19:24
Odgovor: memento - 14.02.2008, 16:18

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku

koji je noćas postao '' iskusni '' član...

Stekao iskustvo preko noći? Moraću da tražim recepAt za to

Čestitke memento i naravno živeli!

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#7 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 19:35
Odgovor: memento - 14.02.2008, 16:27

Nenaviknut na pohvale, čestitke i izraze lepih želja, zaista sam više nego prijatno iznenađen Goginim gestom, ali i ostalih meni dragih forumaša, iako sam čak i ja skužio da se nešto događa kada se napise 200-ti post...

Ovom prilikom bih se pre svega izvinio svima onima koje sam nehotice možda i povredio svojim pisanjem, jer mi to zaista nije bila namera. Zatim, zahvaljujem se svim onim divnim likovima koji su mi se, uglavnom uz reput, javljali sa svojim originalnim i ohrabrujućim komentarima. Znaju to oni koji su i svima njima, kao i ostalima poklanjam jedan svoj komentar iniciran poklon fotografijom koju mi je Goga namenila.

Naime, Brod u boci je jedna od mojih omiljenijih knjiga poezije i začuđujuće je sto je Goga to na neki način i osetila. Dakle, Gogi i svim svojim prijateljima sa foruma i onima koji su imali živaca da čitaju moje kvazi književne pokušaje poklanjam sa velikom zahvalnošću, Poruku u boci, kratak post o jednom realnom događaju u kojem sam i ja učestvovao.......

... Već dugi niz godina raznorazni namernici koji prolaze brodom kroz Mesinski tesnac znaju da pošalju nekoj sebi dragoj osobi poruku u boci. Naravno, u bucu se pored poruke obično stavi koji dolar i ponekad cigarete. Boca se obavezno zapečati voskom i u pogodnom trenutku baci u more. Kako prepoznati taj pogodan trenutak? Pa tako što je za visok procenat verovatnoće dolaska poruke na željenu adresu, odnosno osobi kojoj je namenjena, od strateškog značaja da su na vidiku specijalni čamci mesinskih i ostalih ribara iz tog areala (Ređo di Kalabrija), koji se mogu prepoznati tako što na pramcu imaju poseban ispust u vidu daske na koji neko od članova posade legne potrbuške i skuplja boce koje su bačene u more. Imao sam priliku da pošaljem na takav način poruku meni tada dragoj osobi. Verovali ili ne, posle nekoliko nedelja poruka je stigla upravo tamo gde treba....

Kažu da u Ređu di Kalabrija postoji svojevrsan muzej u kojem su glavna postavka najlepše i najneobičnije boce u kojima su generacijama okolni ribari pronalazili poruke koje su kasnije slali (teretno) na adrese primaocima u celom svetu...

Rebel

Poruku je izmenio memento, 14.02.2008 u 16:27. Razlog: menjanje fonta

staro
  (#8 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 18:37
Godine: 37
Odgovor: memento - 14.02.2008, 17:17

...čestitke...sa željom da ćemo se još dugo sretati ovde...

ps...ne volim da čitam ali ovaj tvoj post nisam preskočio...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#9 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: memento - 14.02.2008, 17:21

Cestitke i od mene. Zanimljivi postovi od pocetka do kraja.

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#10 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum