VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Simke
staro
  (#1 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Pol: Muško
Simke - 24.11.2007, 21:08

200-ta poruka,
pisao sam 1,43 poruke po danu,
napisao sam 0.10% od ukupnog broja poruka na forumu ...
Strašno, strašno ...

• Preduhitrio sam Vas malčice, jel'te
Sam sam sebi otvorio temu, ovo nikako niste očekivali - ma ni u snu ...

• Unapred se zahvaljujem svim nežnim, dobrim, dragim, pažljivim, ljubaznim i tako dalje, i tako bliže, bićima koje/i će mi čestitati ... Hvala Vam, najiskrenije.

• Voleo bih samo da iskažem par volem/nevolem detalja ... čemu foliranje, budimo iskreni.

- Nevolem virtuelne poklončiće kao što su kolačići, pićenca, cvetići i slične šarene laže ...
Osim i samo osim, ako su otkačeno kreativni, šašavo smešni ili posebno blesavi ... to već volem, baš, onako pravo.

- Manje virtuelne varijante kolača i pića će biti prilike da razmenimo negde na nekom druženju, to takodje volem ... biće dana.

- Rado prihvatam i sve vrste pisanih iskazivanja osećanja, stavova, mišljenja i sl. naravno ako nisu copy/paste kategorije, posebno cenim i volem kuckanje ...
Naravno i ovde važi da volem što šašavije, otkačenije, blesavije, neobičnije, smešnije i sl. poruke.

Ma, znam da sam Vas sve iznenadio al' šta da Vam radim ...
sad' navalte slobodno, ulaznice se ne naplaćuju ...

Dobro došli

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Simke
staro
  (#2 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 02:18
Pol: Žensko
Godine: 35
Odgovor: Simke - 24.11.2007, 21:23

Čestitam Simke ... sad će doći jedan zmaj da te poruca ,
jer si bio nevaljao,ali malo se maskirao da ga ne prepoznaš !!!

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

staro
  (#3 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 15:48
Godine: 29
Odgovor: Simke - 24.11.2007, 22:49

Pa stvarno, svaka ti čestitka!! Simpatično samouvjeren sa smislom za humor. To se traži!

Stoga.. Odmori se, zaslužio si nakon otkucanih 200 postova i ovakve 'samo dobrodošlice'..

staro
  (#4 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 04.09.2008 14:48
Godine: 31
Odgovor: Simke - 24.11.2007, 22:49

Cestitam iskusni forumasu! nikakve slikice ne ostavljam jer mi se iskreno to neda trazit online.

Taj sam ukus od nekud znao,
probao sam jednom davno divlji badem...

staro
  (#5 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 18.08.2008 04:50
Godine: 25
Odgovor: Simke - 25.11.2007, 05:45

Ja bih samo da kazem da obozavam citati tvoje postove

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#6 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 01:25
Godine: 29
Odgovor: Simke - 25.11.2007, 20:43

Cestitam na 200 komada Znam da ne volis virtualne poklone, ali ovim knjigama ne mozes odoleti Veoma su zanimljive

P.S. Javi kad ih procitas, da donesem jos

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#7 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:26
Godine: 33
Odgovor: Simke - 25.11.2007, 23:58

Citat:
- Nevolem virtuelne poklončiće kao što su kolačići, pićenca, cvetići i slične šarene laže ...
Osim i samo osim, ako su otkačeno kreativni, šašavo smešni ili posebno blesavi ... to već volem, baš, onako pravo.
Ne voleš?????

A ja volim da sam kontra, šta ćeš, naopako rođena

Čekaj sad idem da nađem neki cvetić koji uopšte nije šašavo smešan i posebno blesav

Evo ti muškatle. Njih niko ne voli, bar ne ove obične, samo bakice

:OVO JE PROSTOR ZA ŠARENU LAŽU:

A pićence

Znam!

Evo ti sok od kupusa

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#8 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Odgovor: Simke - 26.11.2007, 10:38

Evo jedna pesma ...

staro
  (#9 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj

Odgovor: Simke - 16.12.2007, 22:07

Gde si Simke,evo ti na poklon jedna fotka
i nemoj da mi kažeš da je ovo ili ono preeksponirano ...

staro
  (#10 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Pol: Muško
Odgovor: Simke - 19.12.2007, 15:19