|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Angus |
|
|
|
DeliKvEnT....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: danas 20:28
Pol: Žensko
Godine: 32
|
Odgovor: Angus -
06.03.2008, 22:43
"Dream Angus"
Can ye no hush your weepin' all the wee lambs are sleepin' Birdies are nestlin' nestlin' together Dream Angus is hirplin' oer the heather Dreams to sell, fine dreams to sell Angus is here wi' dreams to sell Hush ye my baby and sleep without fear Dream Angus has brought you a dream my dear. List' to the curlew cryin' Faintly the echos dyin' Even the birdies and the beasties are sleepin' But my bonny bairn is weepin' weepin' ..... ajlavjumiliJon |
|
|
|
|
|
"strašan" zmaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 17:46
Godine: 35
|
08.03.2008, 01:35
Gologuzan,tek sada vidim da si napisao 1000 i nešto postova,pa da ti čestitam. ![]() A evo ti i polon,nema smisla da prehladiš guzu. ![]() ![]() Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
![]() |
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 19:40
Pol: Muško
Godine: 36
|
08.03.2008, 01:52
Da, da...bilo je to tisucu visprenih i dubokoumnih postova iz kojih je chovek mogao svashta da nauchi...
...neka smajlic govori umesto rechi: ![]() |
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Godine: 46
|
08.03.2008, 01:53
Nemiru moj
.... razumem ja i takve "trenutke"![]() Negooooo.... cestitam ti 1000 otkacenih postova, koji me uvek bace u ... ...sta je pesnik hteo da kaze![]() Enivej.... torta za kolegu! Bice dosta za sve ![]() ![]() Žene imaju problem za svako rešenje
|
|
|
|