VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Angus
staro
  (#91 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 19:24
Pol: Žensko
Odgovor: Angus - 14.05.2008, 15:09

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Nisi lag'o kad si mi pričao da te 'oće starije... grešan sam bio pomišljajući da lažeš mene druga tvoga starijega...
Da, Angus je veoma popularan medj' zenskim svetom. Kako starijim, tako i mladjim. Sto vise prdi, to je omiljeniji.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#92 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 17:56
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Angus - 14.05.2008, 15:11

......

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#93 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Angus - 14.05.2008, 15:13

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Da, Angus je veoma popularan medj' zenskim svetom. Kako starijim, tako i mladjim. Sto vise prdi, to je omiljeniji.
I mladjim...

Pa šta ću... pomiriću se sa sudbinom... ne prdim bolje od njega,al' pokušaću sa sranjem... Majke ti i mlađe??? Sramota kolega,pa imaš žensko dete...

staro
  (#94 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Odgovor: Angus - 14.05.2008, 15:15

...Nebojsa brate...insinuacije,klevete i lazi...

staro
  (#95 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 16:20
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Angus - 14.05.2008, 15:18

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
......

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#96 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Angus - 14.05.2008, 15:18

Citat:
...Nebojsa brate...insinuacije,klevete i lazi...
A znao sam da baba voli da laže,al' nekad je tol'ko ubedljiva da i sam posumnjam... izvini kolega što sam podlegao opservacijama ovih mladih koleginica... šta je onda matoro jbt...

staro
  (#97 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 19:24
Pol: Žensko
Odgovor: Angus - 14.05.2008, 15:19

Citat:
......
Eto...toliko se trudim oko tih slika i youtube i dobijem sta? Gremlina koji prdi i depiliranu bulju.
Jeste Nerone, na mladjima svet ostaje. Moj matori nos ne moze vise da podnese ovoliku kolicinu sumpora u vazduhu
Nesh mi vishe ni shliku vidjet'!

I kako vas nije sramota da starijoj zeni kazete da laze? Ko laze? Ja? Nikad.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#98 (permalink))
Angus
Vatrogasac...

Odgovor: Angus - 14.05.2008, 15:20

...kad dodjes u Vrsac...vodicu te da vidis prave matorke...

staro
  (#99 (permalink))
Angus
Vatrogasac...

Odgovor: Angus - 14.05.2008, 15:22

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Eto...toliko se trudim oko tih slika i youtube i dobijem sta? Gremlina koji prdi i depiliranu bulju.
Jeste Nerone, na mladjima svet ostaje. Moj matori nos ne moze vise da podnese ovoliku kolicinu sumpora u vazduhu
Nesh mi vishe ni shliku vidjet'!

I kako vas nije sramota da starijoj zeni kazete da laze? Ko laze? Ja? Nikad.
...jbg...tesko matorog konja da promenis...

staro
  (#100 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum