|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Anjich |
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 15.09.2008 19:21
Pol: Žensko
Godine: 21
|
Odgovor: Anjich -
18.12.2007, 13:19
posto nemam puno vremena
nisam ti nista donijela ali navratila sam samo da ne pomislis da sam te zaboravila..... i nikom nije stalo, pa mi dodje zao, jer ja bih svoje srce svakom dao. |
|
|
|
|
|
Tweety
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: danas 19:12
|
18.12.2007, 15:43
Citat:
imas pusicu od mene ![]() |
|
|
|
|
|
|
vragolanka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 01:25
|
Cao slatka ja evo da vidim kako si mi a ujedno da ti kazem da si divna ![]() donela am ti i nesto pozitivne energije ![]() - Na svetu je sigurno dvoje ljudi koji bi umrli radi tebe. ![]() - Najmanje 15 ljudi te voli na neki nacin. ![]() - Jedini razlog zasto bi te neko mrzio je zato sto bi zelio biti bas kao i ti. ![]() - Tvoj osmeh moze doneti srecu svakome, cak i ako mu nisi draga. ![]() - Svaku noc neko misli na tebe pre nego sto ode na spavanje. ![]() - Nekome znacis sve na svetu. ![]() - Ti si posebna i jedinstvena. ![]() - Neko za koga ne znas ni da postoji, voli te. ![]() - Kad napravis i najvecu gresku, nesto dobro izadje iz toga. ![]() - Kad mislis da ti je celi svet okrenuo leda, pogledaj ponovo. ![]() - Uvek zapamti komplimente koje si primila a zaboravi uvrede. ![]() ...Kada ti zivot donese limune, zatrazi tequilu i so i pozovi prijatelja. ![]() ...Dobri prijetelji su kao zvezde, ne vidis ih uvek, ali znas da su uvek tu. ![]() ...'Radije bih da dobijem jednu ruzu i lepu rec od prijatelja dok sam ziva nego celi kamion ruza kad umrem!'... ![]() ...
|
|
|
|
|
|
Tweety
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: danas 19:12
|
18.12.2007, 16:03
Citat:
![]() hvala ti draga sto mislis na mene ![]() |
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.10.2007.
Poslednji login: danas 15:12
Pol: Muško
Godine: 23
|
19.12.2007, 18:51
Cao Anjich, evo dosao sam malo kod tebe. Gde si ti danas , nema te.... da se nisi ne daj boze razbolela. Malo si mi bleda na ovoj slici...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|