VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Neron
staro
  (#1 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Pol: Žensko
Neron - 07.12.2007, 12:06

Krenula je priča da si postao iskusan
Ćuj,postao...

ČeStItAm

Jesi li nam spremio neku muziku,iće-piće ili tjorak

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Neron
staro
  (#2 (permalink))
Ca blues
Iskusni forumdžija
Ca blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 02.12.2007.
Poslednji login: 27.03.2008 13:05
Pol: Muško
Odgovor: Neron - 07.12.2007, 12:09

...ma lažu zli jezici...on je uvek nevin....

staro
  (#3 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 01:25
Odgovor: Neron - 07.12.2007, 12:13

...Cestitam na iskustvu samo napred dok su prstici zagrejani ...

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#4 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
Odgovor: Neron - 07.12.2007, 12:13

i tako hrabar,tako jak...

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#5 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Neron - 07.12.2007, 12:21

Lazu ljudi sto za lafa kazu...Hvala Ti curice,hvala i tebi avetinjo,pocetnicka,ali do savrsenstva dok ne stignem,bojim se da ne bude preko leseva,pa cu se kleti: nevina sam dece mi..

Nisam ni video da imam svoju temu,s'jeban sam od jutros kao oni Tibetski medvedi za vreme uvidjaja sto im ni krivima ni duznima onaj nesrecnik 'zapao' u kavez i sto nisu progutali one mobilne,al' njega su uspeli nekako da ojade bez gutanja,valjda sapama..

To sto meni nije sve ok od jutros,bolje reci od sinoc ne znaci da necemo malo zaigrati i za pojas zadenuti...evo spremam svedski sto,pa sta ko voli...

Poruku je izmenio Neron, 07.12.2007 u 12:31.

staro
  (#6 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Neron - 07.12.2007, 12:23

Citat:
Ca blues kaže: Pogledaj poruku
...ma lažu zli jezici...on je uvek nevin....
ca sabacisko 4 ca blues
...xej,opet smo u pariskom cafeu(we'll always...) klub27taboo

staro
  (#7 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Neron - 07.12.2007, 12:36

Suze mi naviru kad vas vidim na meni tako sve zajedno...sto bi kolega rekao ..mame mi..sho pitas

p.s. Baci mi Drino onaj link da se igram Jopet,baci mi preko pp,a ne u Moracu....

staro
  (#8 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 17:46
Godine: 35
Odgovor: Neron - 07.12.2007, 12:44

Čestitam na iskustvu ...
samo tako nastavi.

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

staro
  (#9 (permalink))
zrnce
DeliKvEnT....
zrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimum

Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: danas 19:58
Godine: 32
Odgovor: Neron - 07.12.2007, 12:49

Neron za marshala......

....Usna Na KoJoJ Se Mrve Kolachi....

staro
  (#10 (permalink))
Ca blues
Iskusni forumdžija
Ca blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 02.12.2007.
Poslednji login: 27.03.2008 13:05
Odgovor: Neron - 07.12.2007, 12:52

....nego....vodo ladna i bistra...mojne i ovoga puta ......el nećemo...a?????..............

Odgovor