|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Pozdravljam... |
|
Odgovor: Pozdravljam... |
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 18:31
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Odgovor: Pozdravljam... -
23.09.2007, 20:50
pevam... Li, la, lo Ovo je priča o Peri a možda i priča o vama i priča je to o Cici a možda i o nama. Pero je radio mnogo Cica je trošila više kako su se ipak snašli to u ovoj priči piše Li, la, lo ... imamo problema sto li, la, lo al ne marimo za to li, la, lo kad teško je naći spas li, la, lo zapjevajmo u sav glas Brige su Cicu i Peru sve jače i sve teže stisle morali su nešto brzo i pametno da smisle Lakše bi bilo da s nekim sve brige podijele svoje zato Cica rodi sina pa sad pjevaju u troje Li, la, lo ... tako su živjeli sretno uz pjesmu i puno problema a kad smo već kod problema pa tko ih od nas nema Kad vas pritisnu brige pomislite na njih troje možda baš na njihov način i vi ćete riješiti svoje li, la, lo Pesmom '' Supermen '' pozdravljam Kall_ela, lava 71, njegovu vernu rabu - Neu_ , veselo društvo u ćošku... ( zamolila bih da se iznesu sarmice u međuvremenu ) ... Najgoru, Misah, makilli, yarića, yige, vladu, SQUAW, 'leba, DarkReda. BanetaK, Arthura Denta, Acu 1983, Gogija... i ostalu mnogobrojnu rodbinu... da pozdravljam i moju stilistikinju Maju koja se pobrinula za moj fenomenalan izgleda večeras ![]() ![]() Idemo daljeeee ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
Pol: Muško
|
23.09.2007, 21:29
Alo
alo. shta rekoste kako se zove ova emisija ?Aha... nisam chuo... shta.... losha veza. Da... da pozdravim. ... ma Milka utišaj malo taj televizor, zar ne vidiš da telefoniram Alo, alo...dal' sam i dalje u programu Ma daj Milka leba ti, kako možeš da gledaš reprizu Kasandre... A šta kažeš, nije Kasandra, nego ružna beti... ma prekidaj luda ženo, zar ne vidiš da sam u programu, i kaži deci gore da se malo utišaju ..bem im oca. da mi je znati na koga su tako nekulturni. Alo a na vezi sam još, izvinite slabo vas čujemja bi da pozdravim svoju dragu ženicu Milku koju sutra vodim na kukuruz, znate kako je sezona jesenjih radova. Red je da je nečim obradujem. Nego dal mogu ja da biram pesmu ili će te to vi ? Ja ![]() ![]() ![]() E pa dobro, pozdravio bih je pesmom od onog pevača, kako li se ono zove Ah da. Pesmom od Bajate, znate ono: moji su drugovi... Cccc pa kako majku mu baš tu nemate. Neku drugu. A možel' ono "Budjenje ranog proleća" Može .... E SUPERJoš bi da kažem, da mi se jako svidja vaš program, i da sam vaš redovni slušalac i shta da kažhem ma vi ste najbolji, najbolja voditeljka koju ovom prilikom pozdravljam i ljubim (tu se čuje jedno cmnjok, uz malo šuštanja, mahanje se nije čulo, iako je tolko mahao da bi je pozdravio, da je jedna vaza iz Žikine dinastije bila u velikoj opasnosti da bude razbijena)![]() ![]() |
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 18:43
Pol: Žensko
|
30.09.2007, 09:55
Ne da si u etru,nego piChisH(ups)po vetru samo tako ![]() E pa yige_gui aka poppins_mary,baChi metlu,provaljena si ![]() Gledam te jutros ,nista se ne menjas... ![]() |
|
|
|