|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kunic |
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Kunic -
26.07.2007, 23:09
I ja i ja ,s vama dvojicom
![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
|
28.07.2007, 10:07
& ![]() Dobro znam sta su reci koje govorim Talasi ljubavi sto idu ka tvojoj obali Talasi topli nezni i plahoviti Iskreni kao uzdasi na mekoj postelji Ruke tvoje tako nezno miluju Tvoje oci kao svici sijaju Kosa meka rasuta po jastuku Usne koje poljupcima pricaju Moje malo srce medeno Moja slatka strepnjo sudbino Svice dan ja se budim sasvim sam Pored mene duso vise nema te Otisla si tiho i bez pozdrava Osta samo cedulja na vazi Odlazim.. Zauvek.. Odlazim.. Sa drugim... Odlazim.. Sa trecim... Odlazim... Sa cetvrtim... Odlazim.. Sa petim.. Sa sestim.. sa sedmim Odlazimo!! Pa koliko ih ima?! ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 19:57
Godine: 33
|
07.12.2007, 03:34
Eto ti nešto iz perioda kad je Bora bio Ok
Moj omiljeni albumčić ![]() Srećan rođus zečetino jedna, valjda ćeš se opametiš u ovoj godini konačno ![]() Tisuću poljubaca od Indijanca ![]() Živeo ti meni! ![]()
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
|
07.12.2007, 07:03
zecetino ima da padne paprikas... cutis da ti je rodjendan pizdo, a ja da ti i kutiju vucem... e dobices
![]() ajd nek ti je sa srecom... porasto ti nama veliki ![]() ovo cisto da bar jedno pivce obezbjedim ![]() |
|
|
|
|
|
garovix
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 18:37
Pol: Muško
Godine: 37
|
07.12.2007, 09:10
....sve najbolje...
...neću te ljubiti... ...da nas ne provale... ...sad će se okupiti žene pa će te izbalaviti... ![]() ...dimnjake...
|
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 19:56
|
07.12.2007, 17:42
Jel mogu Zekanu da malo čupnem uši? Da naraste veliki?
![]() Srećan rođendan. ![]() |
|
|
|