VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
remorker-bgd
staro
  (#1 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Pol: Žensko
Godine: 32
remorker-bgd - 14.12.2007, 10:46

Ušunjao se ovde romantično i džentlmenski, rekao ja volem Balaševića, i šetnje i one momente u kojima bi reči sve pokvarile, i neću sve i odmah da kažem, polako ću, u zavisnosti od emocija i položaja zvezda da se šunjam kroz teme, veoma različite.

Pa, lepo si sve to smutio, gosin remorker. Neću da pominjem brojeve, šta će nam to, osim kao razlog da se ovde otvori još jedan kutak, i da možemo da čavrljnemo na istom ponekada.

Za sada samo 200 puta čestitam i da vidimo šta si lepo smislio za ovu priliku

I da

Hej, otkači šlepove!
Nanišani jutro i pusti tu stvar neka klizi...

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: remorker-bgd
staro
  (#2 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 14:38
Odgovor: remorker-bgd - 14.12.2007, 10:51

Da se pridruzim cestitkama ... Jedino mogu da dodam da bi bilo lepo malo cesce da nas posecujes i ostavis neki svoj prepoznatljiv ''potpis''

staro
  (#3 (permalink))
Kitty
...one of a kind...
Kitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 16:26
Godine: 34
Odgovor: remorker-bgd - 14.12.2007, 10:54

Čestitam!

Da, i svrati nam malo češće! Lepo je čitati te!

When life hands you lemons, ask for tequila and salt

staro
  (#4 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 17:46
Godine: 35
Odgovor: remorker-bgd - 14.12.2007, 13:57

Čestitam ,samo napred.

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

staro
  (#5 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: remorker-bgd - 14.12.2007, 21:52

Sve cestitke i od mene!

Svaka cast na lepim, romanticnim, interesantnim postovima (bas volim da ih citam ) !

Citamo se i dalje!

staro
  (#6 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: remorker-bgd - 14.12.2007, 21:56

Pozdrav za remorkera ...dobro nam došao nazad

staro
  (#7 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 12:25
Godine: 29
Odgovor: remorker-bgd - 14.12.2007, 23:10

Cestitam na 200 postova ...jedna pesma za tebe

Obećo sam da ću makar za beštiju...
Da ću naći lepšu, bolju i veštiju...
Nemeškinju... Gospodičnu... Ni po čemu tebi sličnu...
Obećo sam srca teška... Obećo sam... Al jebešga...

I utom pašće i zadnji sneg... Preko svih prvih snegova...
A perce anđela je teg spram svih zemaljskih tegova...
Spreman je Onaj varati... Olovni kantar skovati...
Al danas više ne bih trebo psovati...

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#8 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Odgovor: remorker-bgd - 14.12.2007, 23:55

uaaaaaaa barabooooooo

neceeeemooo tee ovdeeeeee

moomoo meee juuooo

staro
  (#9 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 01:25
Odgovor: remorker-bgd - 15.12.2007, 00:21

Sve cestitke za "iskusnog forumdziju"!

Svaka cast na lepim, interesantnim postovima, volim da ih citam
za romanticara

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#10 (permalink))
remorker-bgd
Iskusni forumdžija
remorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostale

Član od: 13.03.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 10:49
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: remorker-bgd - 15.12.2007, 21:28

Ej...sad tek videh da sam prozvan...i da sam premasio 200...

Nekako se namesta da uvek u nekom posebnom raspolozenju ovde pisem...
verovatno i zato sto sam vec shvatio da neki jako posebni ljudi to citaju...
nisam neki iskusni forumdzija...mozda dva-tri u zivotu sam samo posecivao...
ali mnogo slika mi se vrti mislima...i ponekad pozelim to da zapisem...iako sam svestan da u toj borbi nikada ne mozes da pobedis...jer je te slike iz glave nemoguce preslikati u slova...te uspomene nemoguce je zapisati tako da ih ponovo dozivis svaki put kad procitas te redove...ali vredi da pokusas...
jer na kraju ti samo to ostaje...a kad zatvoris oci...vidis taj kolaz slika...zavrti se taj film...satkan od lica nekih dragih ljudi...panorama nekih tajanstvenih gradova...mirisa borova i ruzmarina...ukusa mora...
kolicina uspomena koje pravis je jedini kriterijum koji imam u ovom zivotu...da bih ga smatrao uspesnim...i kad imas sa kime to da podelis...jer bez toga nista ne vredi...

Ponekad me nema...iz raznoraznih razloga...opravdanja necu ni da trazim, jer ce me ona njujorshka napast u startu u tome spreciti...ali eto...mogu da kazem da se jako prijatno osecam ovde...da volim da dolazim...da sam upoznao neke jako drage ljude odavde...neke i uzivo...neke cu verovatno tek upoznati...i iako se ne cujemo mozda cesto koliko bi trebalo...znamo da smo tu...a to je najvaznije...i rado se setim nekih detalja vezanih za ljude odavde...pljusak u Amsterdamu...trenutak kad shvatis da ti je na ledjima tudji ranac u metrou u Njujorku...narucivanje provincijalke (shlihtanje moderatoru, rekli bi zlobnici) u Novom Sadu...radujem se buducim uspomenama...

Hvala sto ste se setili...

M.

...baš polaze galije...
...do vina i maslina...
...ajmo malo na jug Italije...
...zatvori oči...