VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
stane37
staro
  (#1 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Pol: Žensko
Godine: 34
stane37 - 07.09.2007, 09:58

Lepo je družiti se sa tobom...

Uz put čestiam stečeni iskustvo ...

Čitamo te - samo napred - nema nazad ( i da hoćeš )

od

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: stane37
staro
  (#2 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 14:38
Odgovor: stane37 - 07.09.2007, 10:08

Eeee zar i ti
Iskusan jel

Pa mislim sad nema šale...
Čestitamoooooo

staro
  (#3 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: stane37 - 07.09.2007, 11:26

Nisam usput, nego da ti reChem da krenes(ako vec nisi) od izvora, mada dobro pratis tok

A sve to uz

staro
  (#4 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 20:24
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: stane37 - 07.09.2007, 15:29

tako mlad.. a vec iskusan..

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#5 (permalink))
stane37
Iskusni forumdžija
stane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamant

Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 20.03.2008 10:52
Godine: 16
Odgovor: stane37 - 07.09.2007, 20:57

NjaoooooooO!!! Hvawa vam svima koji se setili!
Eto, Stane je sade iskusan, iako neiskusan u mnogim stvarima.

Drinche: Mmmmm, njam, njam

Teta Goga: Jos veci njam, njam

Starsice: Hvala na moralnoj podrsci (ak' ne znas kakvoj, ja znam, i verovatno je samo meni i znano).

Sta drugo reci. Ljudi, stvarno ste super, koliko sam do sada osetio umete saslusati (iscitati) coveka do kraja i ozbiljno, nije bilo potreba da lazem, jer sve su moje reci shvacene kako treba. Hvala na tome, jer jako je tesko ukazati nekome na ono sto sam zeleo reci, svi moje misli oblikuju tako da odgovaraju njihovoj slici i shvatanju sveta.

Hvala jos jednom.

I da, zamalo da zaboravim. Moram i ja sebi da dam poklon, to jest zelju, za sledeci "iskusnoforumaski" period.
E, pa, Stane, hvala ti sto si mi pravio drustvo sve ove godine, sto nisi padao nisko, sto me nisi razocarao. I, naravno, sto si me zabavljao i prezivljavao sve teske trenutke bez suze na licu, sa snagom u srcu. Od srca ti zelim:

(neki nece znati, ali nema veze)

P.S.

Nemojte pomisliti da sam ja neka udvojena licnost. Morao sam da ucinim post malko atraktivnijim.

Fala vi na paznju, Dimitrije Stankovic

:dubokipoklon(poklonusmisluklanjanje):

Nije bitno koliko jako udaras, vec koliko jako mozes biti udaren a da ne padnes.

Uberi cvet, jer ce uvenuti iako ga ne uberes.

staro
  (#6 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 01:25
Odgovor: stane37 - 08.09.2007, 10:20

Cestitam ti na iskustvu!!!
E pa narode i nas stane je iskusni forumas
divan si samo napred

a evo teta Sussi ti je donela i

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#7 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Godine: 29
Odgovor: stane37 - 08.09.2007, 10:22

Ohohohohoho, maji postao vejiki..

E pa čestitam ti

staro
  (#8 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 14:38
Odgovor: stane37 - 08.09.2007, 10:32

Šta s reko...Oš pivu

Al nemoj posle mene da krive ako postaneš alkos

staro
  (#9 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Godine: 42
Odgovor: stane37 - 08.09.2007, 10:38

Çestitam mladiçu na uspeşnom bojevanju po forumu !

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#10 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: stane37 - 08.09.2007, 11:52

Cestitke na iskustvu!

Samo nastavi tako!