|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Gogi |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.05.2007.
Poslednji login: 20.11.2008 20:00
Pol: Muško
|
Odgovor: Gogi -
20.04.2008, 12:46
За ово сам морао да издвојим посебан пост, не прави се бакљада сваки дан... Мало је рећи хвала Артуре, осећам се к'о Дуле Савић пред Севером, ма к'о Дарко Панчев кад закуцава последњи пенал у Барију!
Ово мора дебело да се залије! ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.05.2007.
Poslednji login: 20.11.2008 20:00
Pol: Muško
|
Odgovor: Gogi -
20.04.2008, 13:00
Citat:
![]() Ор ју џаст џелоус, ор хејт ми бикоуз ам блек! ![]() п.с. Ови други, а посебно друге, што нису честитале овај мини јубилеј су зли и злобни као Боб Рок! Ето! А посебно ти Скво, теби би и на шатор покуцао и питао те да извучеш ''једну од двије коверте, плаву или црвену“, наградну игру организовао бре, а ти тако... И ти Макили, и ти си ме ранила, сад нећу књиге никад да ти вратим! И ти Батаку за Џ, због тебе прелазим на пилетину и груди за Џ, и ти Баба, а до јуче си ме Шинком звала, и ти КилБилице... И, и, и, и, ма... ![]() |
|
|
|
|