VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: irnik
staro
  (#41 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 11:14
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: irnik - 15.05.2008, 09:13

"Hej draga, to je super vest! Ja sam na poslu, u školi i nemam uslova da joj pošaljem mejl. Ako ti možeš, reci joj da mislim na nju svim srcem svojim!" Džeskičica kaže...

Sinoć negde okolo 18h po mom vremenu, okupile smo sve mi u mislima i držale palčeve jako stegnute za tebe mače. Izgleda da je upalilo, veza među nama sve snažnija, čini mi se

Ti jesi zaslužila svašta nešto, to znaš

Evo jedno malo nešto od mene

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

Poruku je izmenio euridika, 15.05.2008 u 09:21. Razlog: pogrešan video :)

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 18:36
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: irnik - 15.05.2008, 10:01

rekose da si bila

sad si zasluzila

kongrachulejsh PhD

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#43 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:43
Godine: 33
Odgovor: irnik - 15.05.2008, 11:43

No more bloody avatars!

IrkaČoooOOOOOOOOOO čestitaaaaaam!!!!!!!!!

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#44 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:04
Odgovor: irnik - 16.05.2008, 02:05

Bravo!

Cestitam!Uzivaj sada i dusu odmori

staro
  (#45 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 04:11
Odgovor: irnik - 16.05.2008, 02:44

u jeeeee.. znam ja shta tebi sad treba

tu kjeres por una vakasion, ey mamasita?

aeeee

moomoo meee juuooo

staro
  (#46 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 20:22
Odgovor: irnik - 16.05.2008, 04:09

Citat:
euridika kaže: Pogledaj poruku
"Hej draga, to je super vest! Ja sam na poslu, u školi i nemam uslova da joj pošaljem mejl. Ako ti možeš, reci joj da mislim na nju svim srcem svojim!" Džeskičica kaže...

Sinoć negde okolo 18h po mom vremenu, okupile smo sve mi u mislima i držale palčeve jako stegnute za tebe mače. Izgleda da je upalilo, veza među nama sve snažnija, čini mi se
za sve! Osjetila sam...

Jedva cekam

Citat:
swba kaže: Pogledaj poruku
rekose da si bila

Znas mene

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
No more bloody avatars!

IrkaČoooOOOOOOOOOO čestitaaaaaam!!!!!!!!!

No more, I promise! Stres cuda cini

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
Bravo!

Cestitam!Uzivaj sada i dusu odmori
Da znas da ocu!

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
u jeeeee.. znam ja shta tebi sad treba

tu kjeres por una vakasion, ey mamasita?

aeeee
Bas to! Kad idemo?

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#47 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:04
Odgovor: irnik - 28.05.2008, 06:38

Hvala I.
Svašta nešto korisno o sportu sam od tebe saznala

staro
  (#48 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
Pol: Muško
Odgovor: irnik - 04.06.2008, 03:23

ako ne pogodiš ko je u pitanju

dižem ruke od pravljenja smajlija

staro
  (#49 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 20:22
Odgovor: irnik - 04.06.2008, 03:55

Citat:
Arthur Dent kaže: Pogledaj poruku
ako ne pogodiš ko je u pitanju

dižem ruke od pravljenja smajlija
Nole

Ovo je bilo lako

Ajde sledeci

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.