VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Čarobna little fairy
staro
  (#1 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 01:53
Pol: Muško
Čarobna little fairy - 27.08.2007, 13:07

Evo kućice za malu čarobnicu

da ne spava više napolju

Želja da joj više nikad ne nedostaje

Čestitam na brzom sticanju iskustva

and

to your new home

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Čarobna little fairy
staro
  (#2 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 05.09.2008 15:48
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Čarobna little fairy - 27.08.2007, 13:20

Smile mi ne izlazi s lica.. Ajme, hvala

Ajme.. Nemrem do riječi doći da sad tu normalnu rečenicu sročim..

Joj.. Veliiiiku pusu si zaslužio na ovakvoj pažnji

staro
  (#3 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 01:19
Odgovor: Čarobna little fairy - 27.08.2007, 13:40

Zelim ti jos puuuuno puuuno postova i puno druzenja sa nama, ostani ovakva kakva jesi ....a to da si citana to vec znas

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#4 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:48
Godine: 34
Odgovor: Čarobna little fairy - 28.08.2007, 05:37

Jedan cvetić - ali vredan , samo za tebe

Zaslužila si mnogo više , ali o tom - potom , kada budeš imala '' pravo '' forumaško iskustvo

Kao što reče silvia - čitamo te i samo napred...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#5 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Odgovor: Čarobna little fairy - 28.08.2007, 08:26

Razmazit ćete me maksimalno.. Pa ništa ništa drugačija od ostalih

Dobro, budući da imam 'svoju kućicu, svoju slobodicu' pitajte me tu sve što bi htjeli znati od mene. Trudit ću se da vam ne lažem.

I love you guys..

Poruku je izmenio little fairy, 28.08.2007 u 08:33.

staro
  (#6 (permalink))
mrvacha
Brbljivica
mrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostale

Član od: 11.02.2007.
Poslednji login: 15.08.2008 14:24
Godine: 24
Odgovor: Čarobna little fairy - 28.08.2007, 10:35

Sve cestitke i od mene !

bas si zacarala forum!!!!

staro
  (#7 (permalink))
little fairy
is not here anymore.

Odgovor: Čarobna little fairy - 28.08.2007, 11:08

Ma nisam.. Nemam čarobni štapić

Ne fakat, svi ste mi mrak i iznenadili ste me ugodno. Nisam znala kakvo prijateljstvo i veselje tu vlada. Drago mi je da sam vas otkrila

Poruku je izmenio little fairy, 28.08.2007 u 11:16.

staro
  (#8 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 19:49
Odgovor: Čarobna little fairy - 28.08.2007, 12:49

E zaista si jedna osoba koja je iskrena i jako simpatična...Drago mi je da si na ovom forumu, i nadam se da ces dugoooo biti njegov član...
Super su mi tvoji postovi ...samo napred!
Cmoka od Neuhvatljive

staro
  (#9 (permalink))
little fairy
is not here anymore.

28.08.2007, 14:04

Relax.. Želite li me nešto pitati, od kuhanja, da se malo smijete, do samoobrane.. Tu sam. Da vam izmamim smile na lice. Koliko ja mogu da trabunjam, vi još ne znate. Pod svoj krov primam svakoga tko je dobre volje. I one loše volje koji neće dugo moći ostat ozbiljni tu.. Stoga, opustite se i uživajte.

vaša little fairy

Nisam vična domačica ali ću se potruditi. Noge ne morate brisati.. Samo nos

Svi koji ste mi se javili dosad, a ja nisam posebno pozdravila, nemojte se osjetiti uskraćeni, hvala vam puno..

Samo da se predstavim.. Zovem se Lorena, imam 28 godina i dolazim iz Velike Gorice. Udana sam i malu mrcinicu od 4 godine. Radim, zabavljam se na poslu, kao što vidite.

Ne treniram više karate, mislim da je 17 godina bilo i previše..

Volim kuriti ljude (zezati), nisam zločesta iako sam uvredljiva (stoga nemojte misliti da ste primorani mi povlađivati), neću vas tuči. To što sam se pokefala s najboljom frendicom.. To je bila prošlost, slučajno

Dalje, pitajte..

Poruku je izmenio Goga, 03.09.2007 u 00:36. Razlog: Post za postom...

staro
  (#10 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član