VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Čarobna little fairy
staro
  (#351 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 17:54
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Čarobna little fairy - 02.10.2008, 09:57

Citat:
little fairy kaže: Pogledaj poruku
Ovaj je premlad?

...neee

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#352 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Odgovor: Čarobna little fairy - 02.10.2008, 10:21

Citat:
shacky kaže: Pogledaj poruku
...neee
Opa.. Pogodila tvoju mjeru?

staro
  (#353 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 17:54
Odgovor: Čarobna little fairy - 02.10.2008, 12:31

...nemam ništa protiv 'piletine'

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#354 (permalink))
anjich
Tweety
anjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen član

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: danas 19:12
Godine: 21
Odgovor: Čarobna little fairy - 19.10.2008, 16:49

caooooooooooo

i 4 U...

have a nice day...

smesi se... sutra ce biti gore

staro
  (#355 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 21:20
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Čarobna little fairy - 20.10.2008, 17:39

Sve u vezi sa ženom je zagonetka. I sve u vezi sa ženom ima jedno rešenje, a to je trudnoća - Fridrih Niče

staro
  (#356 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Odgovor: Čarobna little fairy - 21.10.2008, 11:10

Citat:
anjich kaže: Pogledaj poruku
caooooooooooo

i 4 U...

have a nice day...
Malena, lijepo te je vidjeti tu jer, nekako mi se učinilo da te nema baš nešto često.. Ako sam u krivu, gle, imam dioptriju -7 pa ne zamjeri

Citat:
alokin74 kaže: Pogledaj poruku
'74, nisam mogla a da ne zamijetim tvoj potpis.. koji fenomenalno ide uz sliku. To je suptilna poruka nekome?

staro
  (#357 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 31.10.2008 17:12
Godine: 45
Odgovor: Čarobna little fairy - 21.10.2008, 13:50

Sasvim slucajno zalutah ovde. Naime, samo jedna rec (carobna) privukla mi paznju.
I, sad, kad sam vec tu, red je, da i nesto ostavim.
Cestitke za predan rad i vernost forumu. Srdacno te pozdravljam.

BTW je l’ Tuskanac jos uvek onako lep?

nomen est omen

staro
  (#358 (permalink))
little fairy
is not here anymore.

Odgovor: Čarobna little fairy - 21.10.2008, 13:56

Citat:
A6quattro kaže: Pogledaj poruku
Sasvim slucajno zalutah ovde. Naime, samo jedna rec (carobna) privukla mi paznju.
I, sad, kad sam vec tu, red je, da i nesto ostavim.
Cestitke za predan rad i vernost forumu. Srdacno te pozdravljam.

BTW je l’ Tuskanac jos uvek onako lep?
Welcome I hvala..

Nećeš vjerovati ali nisam bila na Tuškancu bar dvije godine. Zadnji put je to bilo za moj rođendan kada sam išla u Saloon. Ali i tada su već razrovali tu cestu i okolicu zbog, navodno, garaže koju su mislili tamo graditi. Vidiš, baš bih se mogla prošetati Tuškancem. U mislila mi odmah iskače neka romantika.

staro
  (#359 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 21:50
Godine: 31
Odgovor: Čarobna little fairy - 21.10.2008, 14:03

Izvini, neću više ispaljivati Željka Samardžića

Truce?

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#360 (permalink))
little fairy
is not here anymore.