VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Čarobna little fairy
staro
  (#341 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 17:54
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Čarobna little fairy - 02.10.2008, 08:50

...možda će ti ipak ovo više prijati

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#342 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 20:01
Pol: Muško
Odgovor: Čarobna little fairy - 02.10.2008, 08:57

Evo konačno prava stvar za našu little fairy. Kakve tortice i kafice. Maligani su zakon.

Rebel

staro
  (#343 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Odgovor: Čarobna little fairy - 02.10.2008, 09:13

Citat:
shacky kaže: Pogledaj poruku

...možda će ti ipak ovo više prijati
Uvijek. A ako se ohladi, zgrijat ću ju u mikrovalnoj. Ipak ja volim vruću kavicu. A gdje je kavica za tebe?

staro
  (#344 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Odgovor: Čarobna little fairy - 02.10.2008, 09:16

...

staro
  (#345 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Odgovor: Čarobna little fairy - 02.10.2008, 09:22

memento.. Što su to maligani? Stvarno ne znam..

Ova pjesma te ne mene podsjeća? Moja seka obožava Balaševića. Ja, nisam toliko zaluđena ali cijenim njega i njegov opus pjesama.

staro
  (#346 (permalink))
little fairy
is not here anymore.

Odgovor: Čarobna little fairy - 02.10.2008, 09:31

shacky, zakon si! Da budem iskrena - uljepšala si mi dan i izmamila osmijeh na lice.

Misliš da nam treba muško društvo?

staro
  (#347 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 20:01
Pol: Muško
Odgovor: Čarobna little fairy - 02.10.2008, 09:32

maligan (fr.malligand)
1. aparat za brzo određivanje količine alkohola u vinu; zasniva se na principu da je tačka ključanja vina niža što je sadržina alkohola veća (nazvan po pronalazaču, fr. enologu Maliganu (up.ebulioskop);
2. procenat alkohola u vinu, napr.: vino je jako 12 maligana.

Otprilike je odnos: 22% šećera u grožđu daje vino od oko 12 maligana.

Naravno to sa maliganima je samo šala. Viliki pozdrav za najljepšu Zagrepčanku na forumu.

Rebel

staro
  (#348 (permalink))
shacky
medeno srce

Odgovor: Čarobna little fairy - 02.10.2008, 09:36

Citat:
little fairy kaže: Pogledaj poruku

Misliš da nam treba muško društvo?

.......može neki da naleti posle da opere šoljice od kafe

staro
  (#349 (permalink))
little fairy
is not here anymore.

Odgovor: Čarobna little fairy - 02.10.2008, 09:53

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
maligan (fr.malligand)
1. aparat za brzo određivanje količine alkohola u vinu; zasniva se na principu da je tačka ključanja vina niža što je sadržina alkohola veća (nazvan po pronalazaču, fr. enologu Maliganu (up.ebulioskop);
2. procenat alkohola u vinu, napr.: vino je jako 12 maligana.

Otprilike je odnos: 22% šećera u grožđu daje vino od oko 12 maligana.

Naravno to sa maliganima je samo šala. Viliki pozdrav za najljepšu Zagrepčanku na forumu.
Aaaaaa, znala sam da mene sada prati takav glas!

No krasno. Hodam ja po svojoj firmi a ono čujem od kolegice - ''čujem da si lumpovala u nedjelju''.

Eto, iznenadila ja ljude jer me nitko nije na taj način doživio

P.S. Hvala na pozdravu.. Kada mi dođeš u susjedstvo na kavu? (čitaj: alkohol/rakijicu)

staro
  (#350 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum