|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Čarobna little fairy |
|
|
|
|
*Ded' Mraz'ca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 19:16
Pol: Žensko
Godine: 19
|
Odgovor: Čarobna little fairy -
30.09.2008, 22:40
evo kada ides na party da imas fine mindjusice ![]() ![]() ![]() I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you
![]() |
|
|
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Godine: 29
|
01.10.2008, 08:57
Nisam niti sumnjala da naušnice neće biti u obliku torte
Ali, nisam sigurna koliko je pametna ideja da nosim naušnice jer ti ja toliko čeprkam po njima da si ranice napravim. Nemrem ja sa ponosom nositi naušnice. Ali, hvala ti kaj misliš na mene ![]() |
|
|
|
|
|
*Ded' Mraz'ca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 19:16
Godine: 19
|
01.10.2008, 21:18
Citat:
nisam znala da ih ne nosis... hm... ali ovo ce ti se sigurno svideti ![]() ![]() to je alkoholna tortica ![]() I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you
![]() |
|
|
|
|