VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Čarobna little fairy
staro
  (#321 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 21:20
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Čarobna little fairy - 24.04.2008, 23:25

Citat:
little fairy kaže: Pogledaj poruku
Hvala

Šta mi vrijedi da se trudim kad mi sve više i više stavljaju pod nos posao?

Ma tko iih šljivi!

Pa kako si mi?
Pozdravljam i ja tebe jos jednom.

Osecam se fenomenalno - na godisnjem odmoru sam narednih 20-ak dana.

Ako mi zavrse pasos u dogledno vreme dolazim u ZG. (imam tu prijatelja koje odavno nisam video)

Sve u vezi sa ženom je zagonetka. I sve u vezi sa ženom ima jedno rešenje, a to je trudnoća - Fridrih Niče

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#322 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Čarobna little fairy - 17.06.2008, 10:40

Citat:
alokin74 kaže: Pogledaj poruku
Pozdravljam i ja tebe jos jednom.

Osecam se fenomenalno - na godisnjem odmoru sam narednih 20-ak dana.

Ako mi zavrse pasos u dogledno vreme dolazim u ZG. (imam tu prijatelja koje odavno nisam video)
I alokine.. Jesi bio u Zgb-u? Jel' se štogod promijenilo?

Ajme, moj godišnji mi je tako nekako daleko.. Ne znam idem li 14.07. ili ću 21.07.2008.

Moram tatu da pitam idemo li na more ili ću 'čmrljit' u gradu i sunčat se na asfaltu..

staro
  (#323 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Čarobna little fairy - 01.08.2008, 10:49

Blago nama (tapš - tapš - tapš), blago vama (tapš x 3 ), blago svima sa ... špicama

staro
  (#324 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Odgovor: Čarobna little fairy - 04.08.2008, 13:26

DrinChe, znaš da ja jedva pretrčim, sa današnjom formom, jedva 100 m? Umorim se gledajući ove dvije djevojčice..

Ima koja klupica sa strane? I H20..

staro
  (#325 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: Čarobna little fairy - 04.08.2008, 19:43

samo da ti ostavim pozdrav. eto.

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#326 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimum

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 19:19
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Čarobna little fairy - 04.08.2008, 19:47

kako ste dosadni ..nemojte sad da me mrzite hahaa

staro
  (#327 (permalink))
little fairy
is not here anymore.

Odgovor: Čarobna little fairy - 06.08.2008, 15:36

Kaj smo došli do toga da smo monotoni i dosadni?

Ttt, A da bacimo jedan poker u skidanje.. Barbike i Kena, ha?

staro
  (#328 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Čarobna little fairy - 06.08.2008, 16:11

Citat:
little fairy kaže: Pogledaj poruku
DrinChe, znaš da ja jedva pretrčim, sa današnjom formom, jedva 100 m? Umorim se gledajući ove dvije djevojčice..

Ima koja klupica sa strane? I H20..
Ako, ako ... videla sam tamo negde šta si njupala Ma da si živko i zdravko, pa rodiš još jedno tako živahno dete i trrrrrrrrk. Kakav aerobik, kakvi bakrači

P.S. Idi na temu Kill Bill o trčanju (ozbiljno). Zbog tela i pokreta, lepo je napisano, pa bar čitaj, možda deluje
A za osmeh ne sumnjam da je tu ili će biti posle kada budeš uz "glumicu"

staro
  (#329 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 15:10
Godine: 31
Odgovor: Čarobna little fairy - 09.08.2008, 00:08

Puno hvala za strpljenje,pomoć,....ma za sve.

staro
  (#330 (permalink))
little fairy
is not here anymore.

Odgovor: Čarobna little fairy - 09.08.2008, 18:32

DrinChe..

Je, treba prvo da skinem ovo sa sebe pa da idem na još jedno dijete. Ima vremena. Ti si na redu sada, ne?

jovuk..

Bilo mi je drago pomoći, ako jesam, jer i meni su isto tako pomogli na samom početku.

Ako trebaš nešto, tu sam