VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Čarobna little fairy
staro
  (#101 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Čarobna little fairy - 09.11.2007, 08:31

Arthure.. Jesam, zamišljena sam jer ne znam što me sve čeka.. Eto, skoro ja ostadoh bez posla Tko bi mene zaposlio s strganom nogom? A tik pred potpisivanjem ugovora sam..

A zaraza.. Eh, tek kad tebe nađem u što smješnijem izdanju Ali, zar nisam dobar paparazzo? Jesi vidio? Što sve ja riskiram da vas snimim..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#102 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 01:25
Odgovor: Čarobna little fairy - 09.11.2007, 08:49

prijatan dan ti zelim

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#103 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Odgovor: Čarobna little fairy - 09.11.2007, 08:53

Citat:
sussi kaže: Pogledaj poruku

prijatan dan ti zelim

Hvala.. Joj, iako je krivo počeo, mislim da bude završio super

Da si mi blizu, pozvala bih te na kolače.. Ima ih

staro
  (#104 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 22:42
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Čarobna little fairy - 09.11.2007, 20:27

остани ти нама тако весела, лепа и дебела и после тисућитог поста и немој сада само зато што си остала без посла да скачеш с моста
дођи нам у госте, у војводину нашу, једну једину

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#105 (permalink))
little fairy
is not here anymore.

Odgovor: Čarobna little fairy - 09.11.2007, 20:48

Broj, ma neću skakati s mosta.. Hvala ti na pažnji. Samo sam od danas do ponedjeljka nezaposlena. Naime, dobila sam posao u drugoj firmi. Ali nekako mi nije fora znati da nemam status zaposlene osobe, pa makar samo 2 dana

Fakat, 1000 ću skoro. Tko bi rekao? Ja ne

staro
  (#106 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 22:42
Godine: 35
Odgovor: Čarobna little fairy - 09.11.2007, 23:28

нема проблема, и други пут свака промена је добродошла
и ја ћу се ваљда још мало довући до 1000

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#107 (permalink))
little fairy
is not here anymore.

Odgovor: Čarobna little fairy - 10.11.2007, 22:42

Ja ću prije.. Ili ćeš ti? E nećeš..

staro
  (#108 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 27
Odgovor: Čarobna little fairy - 10.11.2007, 23:37

Eeeeeeeeee... Evo malo bajadere (i to domatje) za 1.000 postova

Da ti nama nastavish da shkrabuckash po forumu, pa da dodjemo do 5.000, pa da pravimo feshtu

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#109 (permalink))
BaneK
v.d. moderator
BaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimum

Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: juče 22:11
Godine: 32
Odgovor: Čarobna little fairy - 10.11.2007, 23:43

za 1.000 postova i mnogo toga drugog, od mene (i ovih ljudi okolo)

Festina lente

staro
  (#110 (permalink))
Kitty
...one of a kind...
Kitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimum