VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: starsica
staro
  (#341 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 04:51
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: starsica - 08.06.2008, 02:31

Jaoooooo, zaguzvaaaaaaj Ljubim te u tamburu (bendzo)... Ovako te ja zamisljam u kafani\\

Bzzzzzzzzzzzz....zujim po potrebi

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#342 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 16:18
Godine: 20
Odgovor: starsica - 08.06.2008, 02:36

e Zoljka pa i nije daleko, samo sto mi ne daju tamburu nego mi svirac da beges, pa kad raspalim "Smoke on the water" i pocnem da cepam..
ali ovako raskalamceno izgledam kad popijem dosta pa ne znam gde cu sa rukama

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#343 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 04:51
Godine: 46
Odgovor: starsica - 08.06.2008, 02:44

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku
ali ovako raskalamceno izgledam kad popijem dosta pa ne znam gde cu sa rukama
Hahahaha, odmah sam te zamislila i u ovoj situaciji. Ti izgledas ovako kad se naroljas

Bzzzzzzzzzzzz....zujim po potrebi

staro
  (#344 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 17.08.2008 20:35
Odgovor: starsica - 08.06.2008, 02:45

Htela sam "Evo banke cigane moj", ali... piše non-stop SREĆNA NOVA GODINA . Mada, ako proleće može 13-og u decembru...

staro
  (#345 (permalink))
starsica
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Odgovor: starsica - 08.06.2008, 02:47

auuuuu Zoljka, sta mi uradi mada.. uglavnom se otabacim preko fotelje ili expres zaspim na kaucu, pa dok me dignu sutradan

Drinoooo ovo cak znam da odsviram na klaviru (ili sintisajzeru ) ali sta god da je, sad mi nema spavanja, cu pustim neki CD sa tamburom i ojha do jutra, sama ako treba

hvala vam lepe moje

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#346 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 17.08.2008 20:35
Odgovor: starsica - 08.06.2008, 02:52

Kad bih mogla da menjam noć za dan život bi bio pJesmica! U stvari, ne mora ta menjaža, nego ovo noćno u dnevno raspoloženje da pretvorim. A možda bih i mogla ako bih se potrudila, ko zna dok ne proba

Šta je sledeće ili šta smo ovde imali pa fajroNat

staro
  (#347 (permalink))
starsica

Odgovor: starsica - 08.06.2008, 02:55

ja promenila i noc za dan, a bogami i raspolozenje a nesto se mislim, narednih meseci ce mi to biti jaaaako potrebno..
mnogo je lepo kad shvatis postoji neko ko ce ti tek tako ulepsati dan, noc, jutro, suton..
tu sam zbog radi vas jer me cinite srecnom

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#348 (permalink))
Zvonchica
LutkaLuftika
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 14:12
Godine: 24
Odgovor: starsica - 08.06.2008, 13:54

Ti si jedno mnOoogoOo blesavo i simpatično stvorenje!

Evo malo da mi se zasladiš, trošiš silnu energiju jureći po forumu...

bila puna ćasa al sam pojela malo...

Soul shaker, Love maker, Body manipulator..

staro
  (#349 (permalink))
starsica

Odgovor: starsica - 08.06.2008, 14:01

u jeeeee
posle rucka nije bilo nista slatko pa cu ovo (sto je ostalo doduse ) u slast und mast da pojedem
a kako smes da prckas po tudjem poklonu, aaa?

hvaja Zvonchi, u poslednje vreme me toliko dizete da je to divno

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#350 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum