|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Andjelika |
|
Odgovor: Andjelika |
|
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Andjelika -
19.04.2007, 01:37
Pajz 'vamo...
Bila sam vrlo iznanadjena ( tachnije shokirana) kad sam videla da imam svoju temu.... A kad sam videla da mi bash Kill Bill otvorila temu, mal' nisam pala sa stolice.... Jerbo me 2x dochekala na noz.... Ali dobro, bitje valjda bolje, i hvala joj na temi. Do dushe, videh da je napisala da imam preko 200 postova a ja o tome isto pojma nisam imala odakle mi.... Ne znam ni sad...... Ali 'ajd...... ![]() Hvala Kill Bill! Danijela, hvala na dobrodoshlici Primetila sam da si ti ovih dana bash chitala ![]() Makilli, ne poznajemo se, ali cenim tvoj gest dobre volje pa se nadam da tjemo se vremenom bolje upoznati ![]() ZOE, drugarica iz prichaonice poljubac za nju ![]() zdenkavuk, takodje smo se malo kuckale, i verujem da tjemo vremenom sve vishe ![]() Lav Moj drug i sapatnik Nas dvoje smo nekako skoro istovremeno pocheli ovde da navratjamo i da se druzimo. A nekad mislio da sam uobrazena matora koka Ljubim te Lave, i da znash da si mi jako drag I da slushash Neuhvatljivu! ![]() Isidor..... iako je ljubomoran shto ja dobih svoju temu, a on svoju nije, ipak je svratio da me pozdravi ![]() Tj. vishe je svratio da me iznagrdjava, ali tju to da mu oprostim,, ipak je on moj stari drug. Volim tako malo da ga zafrkavam, poshto se stalno neshto koprca i buni, a opet, on je poznati zenomrzac , a ja s' druge strane osetjam moralnu obavezu da stanem na stranu zenskog roda Ipak, savetujem mu da se mlo opusti, da ne bude ushtirkan ko milje... za Isidora ![]() moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Andjelika -
25.11.2007, 06:53
Stigoh i dovde....
ajd da ostavim neku slichicu... ![]() moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|