VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
DrinChe
staro
  (#1 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:48
Pol: Žensko
Godine: 34
DrinChe - 13.07.2007, 01:55

Iskusna u roku od 3 dana

Čestitam... iskusna žeMska

'Ajmo da se častimo

mali znak pažnje

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Poruku je izmenio Goga, 13.07.2007 u 01:59. Razlog: Slika....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: DrinChe
staro
  (#2 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 17.08.2008 20:35
Odgovor: DrinChe - 13.07.2007, 02:04

Hvala ovde,a virtualni poklonChic je na lyrics-u... Sada sam zbunjeTa a videla sam da tako radite.pa,o5...zbunjuje,ali prijatno

staro
  (#3 (permalink))
robi
Dee Jay
robi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 28.08.2008 00:50
Pol: Muško
Odgovor: DrinChe - 13.07.2007, 02:04

Samo da iskoristim priliku da cestitam, stvarno ti prstici rade 100....ma 200 na sat, odlicno.Jako mi je zao sto nemogu da ti posaljem neki pokloncic, ali obecavam cim se telekom smiluje stize ti poklon.....obecavam!!!Vise neznam ni sta pisem, stalno ispravljam slova, toliko sam sanjiv.Znaci cestitam i samo napred...........

Zivot se ne meri brojem udisaja koje napravimo, nego momentima koji nam oduzimaju dah!!!

staro
  (#4 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Odgovor: DrinChe - 13.07.2007, 02:19

a-ha,prsti spavaj lepo i evo te,k'o za sliku s mature sam uslikala

staro
  (#5 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: danas 04:39
Godine: 32
Odgovor: DrinChe - 13.07.2007, 02:25

A zato ti tako brzo kucash

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

staro
  (#6 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 04:59
Odgovor: DrinChe - 13.07.2007, 03:59

Od sad te zovemo Speedy Gonzales

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#7 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 11:39
Odgovor: DrinChe - 13.07.2007, 06:54

greenisgoodforeyes

staro
  (#8 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 11:38
Godine: 37
Odgovor: DrinChe - 13.07.2007, 08:37

...ide tata u rat...a ti pazi ćero šta radiš...

...ako već moraš da progutaš.... ...ne mućkaj u ustima dugo...

staro
  (#9 (permalink))
Kal_el
naslednik Mi_Ladina
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 10:33
Godine: 42
Odgovor: DrinChe - 13.07.2007, 10:29

tako plava a veç iskusna
çestitam

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
Sve je isto samo su taçkice postale rupice

staro
  (#10 (permalink))
DrinChe
just en

13.07.2007, 12:46

Znas,necu Dragojeviceve andjele ,zelim ovaj nezzni,moj najdrazzi color.Ide uz tebe...bas

Cuvaj me,pazi me...surov je ovaj virtualni svet...

Poruku je izmenio Goga, 13.07.2007 u 23:32. Razlog: Isti autor - post za postom....