|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: DrinChe |
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Pol: Žensko
|
Odgovor: DrinChe -
20.09.2008, 13:16
jovuk, ja ne znam kako ti trpiš kada te u sred neke misli prekine PP, ali ja s vremenom sve teže i zato sam ostavila svoj mail u profilu , pa kada poželiš nešto da mi
, a ti hOp u moj profil, pa klik na mail i eto mene i DSC00533.jpg (2.2 MB) Dobra ideja? ![]() Želje, čestitke i pozdravi! Imperatore, kolega Nerone, želim ti dobro zdravlje i još bolju moć rasuđivanja . Pravilno ja tebe razumem, ali pošto si mi uglavnom pisao, a i pričao u poverenju, ni na ovo ne želim da odgovorim kako bih inače (s ljubavlju, dakako ). |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
|
Odgovor: DrinChe -
20.09.2008, 15:59
Citat:
![]() U poverenju prestanem da opštim kad mi se ogadi gutanje...jbg te vitamini,te proteini,pa mogu i ja da povratim od neukusne ...... |
|
|
|
|