VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: DrinChe
staro
  (#561 (permalink))
Aimar
Početnik
Aimar će uskoro postati poznat članAimar će uskoro postati poznat član

Član od: 31.07.2008.
Poslednji login: 13.11.2008 09:49
Pol: Žensko
Odgovor: DrinChe - 05.09.2008, 22:31

Áme me para a quién soy.
Entiéndame para a quién soy.
Causa que esto es estaré alguna vez.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#562 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: DrinChe - 18.09.2008, 03:07

Volim i ja vas
ASSASSINO

Ponekad ne mozes da izaberes predmet svoje ljubavi, te stvari se dese ili se ne dese.
Matter of heart.
Pojavio se niotkuda, pao je sa neba kao garavi andjeo.
Bio je visok, crn, dobro gradjen, sa crnim ocima duboko usadjenim i divljim pogledom koga sam se plasila i koji me je obarao sa nogu.
Latinski ljubavnici.
Puni obecanja, strasni u krevetu ali istovremeno klizavi, spremni da se izmigolje kad previse cesto posegnes za njima.
Znala sam sve o njemu osim istine,
bio je toliko vest u izbegavanju direktnih odgovora na moja pitanja da sam se smejala i zaljubljivala se jos dublje, do noktiju.
Jednog jutra sam se probudila i njega vise nije bilo kraj mene, kao u starim italijanskim crno-belim filmovima.
Nekoliko dana kasnije njegova slika je osvanula na naslovnim stranama svih novina, sva njegova nestajanja i odsustvovanja postala su jasna.
Ljubav za covekom bez korena i bez skrupula, jos uvek ga volim vise od sebe...

Tekst: Milan (prevela Taciana na portugalski)

staro
  (#563 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 15:10
Godine: 31
Odgovor: DrinChe - 19.09.2008, 17:21

Ma gde si ti bila smucalice?
Ne mogu nikako da ti posaljem PP-prebukirana ti posta

Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde

staro
  (#564 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: DrinChe - 19.09.2008, 18:08

Ne zameri koleginici... Manjak ažurnosti u fan clubu dovodi do toga da fanovi ostaju uskraćeni,ali pošto je to sve zbog opravdanih problema,tj. nekoliko psihijatrijskih slučajeva kojih je naravno uvek,kao i kod svakog ko se idolom da nazvati,sve će se ubrzo prevazići i biće kao i pre... Ljubav,cveće,muzika,poljupci,nove kolekcije smajlića... samo se strpite...

staro
  (#565 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Odgovor: DrinChe - 20.09.2008, 13:16

jovuk, ja ne znam kako ti trpiš kada te u sred neke misli prekine PP, ali ja s vremenom sve teže i zato sam ostavila svoj mail u profilu , pa kada poželiš nešto da mi , a ti hOp u moj profil, pa klik na mail i eto mene i DSC00533.jpg (2.2 MB) Dobra ideja?

Želje, čestitke i pozdravi! Imperatore, kolega Nerone, želim ti dobro zdravlje i još bolju moć rasuđivanja . Pravilno ja tebe razumem, ali pošto si mi uglavnom pisao, a i pričao u poverenju, ni na ovo ne želim da odgovorim kako bih inače (s ljubavlju, dakako ).

staro
  (#566 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: DrinChe - 20.09.2008, 13:29

samo da ti kazem hi!

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#567 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: DrinChe - 20.09.2008, 15:59

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
jovuk, ja ne znam kako ti trpiš kada te u sred neke misli prekine PP, ali ja s vremenom sve teže i zato sam ostavila svoj mail u profilu , pa kada poželiš nešto da mi , a ti hOp u moj profil, pa klik na mail i eto mene i DSC00533.jpg (2.2 MB) Dobra ideja?

Želje, čestitke i pozdravi! Imperatore, kolega Nerone, želim ti dobro zdravlje i još bolju moć rasuđivanja . Pravilno ja tebe razumem, ali pošto si mi uglavnom pisao, a i pričao u poverenju, ni na ovo ne želim da odgovorim kako bih inače (s ljubavlju, dakako ).
Ne zameri,al' ne volim kad čujem na albanskoj granici da je neko ko me nije video nikad ispljuvao... a pomislio nisam ni da onanišem na tog/tu koja me popljuvala... srećom ta između karaula zna da je time neko više pljunuo po sebi,a manje po meni,naročito što se uverila ko je ko i gde... by DrinChe

U poverenju prestanem da opštim kad mi se ogadi gutanje...jbg te vitamini,te proteini,pa mogu i ja da povratim od neukusne ......

staro
  (#568 (permalink))
gaga73
gaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimumgaga73 je dostigao maksimum

Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: danas 19:40
Godine: 35
Odgovor: DrinChe - 29.09.2008, 17:11

...svratih,samo da te pozdravim i ....

"....svet kakav zelimo,treba izgraditi u sebi...."

staro
  (#569 (permalink))
DrinChe
just en

Odgovor: DrinChe - 02.10.2008, 02:03

I ja, ali i da ostavim muziku koju sada slušam i cveće koje sam letos videla, a sada naučila kako da ga upakujem da bude lakše

staro
  (#570 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 33
Odgovor: DrinChe - 04.10.2008, 13:04

Ćuti i prenesi dalje....