VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: DrinChe
staro
  (#31 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 23:22
Pol: Muško
Odgovor: DrinChe - 19.07.2007, 23:20

...ma jego,veruj nam,munja od zemske...!
Ma kaki,neverujem vam!!
Ali prebroj poruke,pogledaj datum clanstva....!
U je___te,pa ko je ovo?
Idem da joj cestitam,al od srca.
Neverovatno!!!
Sve naj i u buduce!!

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 01:25
Pol: Žensko
Odgovor: DrinChe - 20.07.2007, 00:56

Cao slatka!

ima sta videti virni ovde http://www.vrsac.com/VrsacKultura.asp

a momaka sele slatka sta je srcu drago

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#33 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: DrinChe - 20.07.2007, 01:01

Jos cete munju da rasplaChete, li vam vase isQusno

p.s.e vala,nek' upeChe zvezda i sutra-ulazim u kuhinju da zaMesim neShto...'leba mi
p.s.2 ali ja ne znam sta volite...muke moje niko ne zna

staro
  (#34 (permalink))
robi
Dee Jay
robi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 01.11.2008 01:47
Odgovor: DrinChe - 24.07.2007, 04:04

Ma evo tebi jedan Ljubac , a ti..........ti se ljuti koliko oces

P0400/Critical system malfunction!!!!!

staro
  (#35 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

25.07.2007, 08:26

Citat:
robi kaže: Pogledaj poruku
Ma evo tebi jedan Ljubac , a ti..........ti se ljuti koliko oces

Devojke,robi je spreman Jeste li za jednu brzu voznju?

Citat:
sussi kaže: Pogledaj poruku
Cao slatka!

ima sta videti virni ovde

a momaka sele slatka, sta je srcu drago

Proucila do sitnih detalja i samo razmisljam

da li ima dovoljno mesta za stolom - za dan pre pocetka bala,da se malo vezba

Ili da otkazem?

Citat:
Crazy_Angel kaže: Pogledaj poruku
malena,
cestitam ti sa zakasnjenjem titulu iskusnog forumdzije
samo nastavi istim ritmom

AnDZele... dok ti odmaras,omiljeTa ti boja ljubiChanstvena seca na tebe i postaje vrisHtece ljubiChasta!Lepo se odmori,aLLy...odmaraj brzo bRe

Poruku je izmenio Goga, 25.08.2007 u 17:09. Razlog: Isti autor.. Post za postom...

staro
  (#36 (permalink))
DrinChe
just en

25.07.2007, 08:41

Citat:
jega kaže: Pogledaj poruku
...ma jego,veruj nam,munja od zemske...!
Ma kaki,neverujem vam!!
Ali prebroj poruke,pogledaj datum clanstva....!
U je___te,pa ko je ovo?
Idem da joj cestitam,al od srca.
Neverovatno!!!
Sve naj i u buduce!!
I kad jesam brza kao munja,pazim gde udaram
btw,vise bih volela da umem tako kao ti da volim-da cela Vaseljena oseti toliku ljubav

Citat:
ZOE kaže: Pogledaj poruku
... Jel sam opet u zakasnjenju .... ma sta??? nije nikad kasno za cestitke 200 ... iz mesta

osice, ne kasnis ni sto se mene tiChe,a i on je cuo da volis sHesHire Ako zatreba pomoc da ga ubedisH da skine ovu kosulju,a ti vicHi...

Za to vreme vredno radim na kolekciji sHesHira "leto/jesen 2007" Mislim ja,mislim...

Poruku je izmenio Goga, 25.08.2007 u 17:11. Razlog: Isti autor, post za postom...

staro
  (#37 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Godine: 42
Odgovor: DrinChe - 25.07.2007, 08:56

naşoj drAgoj çlanici iz Kine dr.İnÇe çetitam 500-ti post koji çeş danas napisati

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#38 (permalink))
DrinChe
just en

Odgovor: DrinChe - 25.07.2007, 09:09

Citat:
Kal_el kaže: Pogledaj poruku
naşoj drAgoj çlanici iz Kine dr.İnÇe çetitam 500-ti post koji çeş danas napisati
Kale,cHlanu sMorOa bas lepo,hvala sto se radujes u napred Pre no sHto dodje taj tren,da te vidimo spreda , a sve uz pesmu :ispod palme na obali moraaa ...

staro
  (#39 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: DrinChe - 25.07.2007, 12:03

Mene su ove munje uspavale... Na temperaturama od preko... 25 C u 'ladu - ne funkcionišemo ni mozak, ni prsti, a bogami, ni ja. Evo, čim je malo minula vrućinčina, ja došla s cveĆOm i tako to...

Ne biti mrtav nije što i biti živ.