VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: DrinChe
staro
  (#21 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: DrinChe - 14.07.2007, 02:45

Cestitam! Oborila si i moj rekord

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: DrinChe - 14.07.2007, 03:15

Citat:
Savannah kaže: Pogledaj poruku
Cestitam! Oborila si i moj rekord
Nebitni su rekordi.Rec,samo rec je i to
Ali,zato... tvoje rodjenje pre 20 i kusur godinica je jedinstveno i sada je super vreme da zamislis kako li je bilo u tom gradu , tada... vreme SAMO za lepe uspomene.Ko zna koliko ih je. Lepoto, SRECAN RODJENDAN.Tvoje je da budes nasmejana, a djakonije su tudja briga

staro
  (#23 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: danas 08:26
Odgovor: DrinChe - 15.07.2007, 13:50

,,,Cestitke i od mene ...samo nastavi tako..

...jednom se zivi...:plaz2..

staro
  (#24 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Odgovor: DrinChe - 16.07.2007, 20:09

Citat:
Doti kaže: Pogledaj poruku
,,,Cestitke i od mene ...samo nastavi tako..

ear O T I , hVaLa!Nastavicu,necu stati
Rekla je "stani"
Nisam znao kako
Teklo je vreme
Ja sam mislio tek tako
Ona rekla je "mi"
Nisam mislio na nas
Rodjen da hodam...

staro
  (#25 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 01:25
16.07.2007, 23:57

...slatka sele i lepo sanjaj...

...

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

Poruku je izmenio Goga, 25.08.2007 u 17:16. Razlog: Isti autor, post za postom...

staro
  (#26 (permalink))
DrinChe
just en

Odgovor: DrinChe - 17.07.2007, 00:14

Citat:
sussi kaže: Pogledaj poruku
...slatka sele i lepo sanjaj...
na spavanje necu,neko mora da cuva noc od budnih...e-e-e,a drugarski potpis,carstvo,drugarstvo i te 4e sa ovim golupChicima mi nesto ne idu
qNotJ baby... saCu da ti pevam,da pustim samo neku do0obru stvar i da budem prateci vo_kal ( el_kal)

staro
  (#27 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: DrinChe - 19.07.2007, 08:34

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Nema me par dana i vidiš...zasijaju neke nove zvezde

Čestitke od mene

Ima dana, pročitaću i ja šta si pisala
nema te par dana ... i odma zasijaju neke oçeşljane

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

DrinChe
staro
  (#28 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
Godine: 28
DrinChe - 19.07.2007, 14:14

malena,
cestitam ti sa zakasnjenjem titulu iskusnog forumdzije
samo nastavi istim ritmom

staro
  (#29 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Godine: 46
Odgovor: DrinChe - 19.07.2007, 20:18

... Jel sam opet u zakasnjenju .... ma sta??? nije nikad kasno za cestitke 200 ... iz mesta

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#30 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum