VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: DrinChe
staro
  (#11 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: DrinChe - 13.07.2007, 12:53

Sve cestitke na tako brzo stecenom iskustvu!!!

Samo nastavi!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 01:25
Odgovor: DrinChe - 13.07.2007, 12:55

Cestitke DrinChe!

jos nisi progledala al zato sele

kao matora

samo nastavi ..

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#13 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
13.07.2007, 12:55

Ne dozvoli da dodje do defloracije krompira...Koristi insekticide...
Prporucujem najbolji

umesto "hvala"

Zlu ne trebalo,ako se pojavi nesto ovako ,racunam na Irnika

Hvala Ti

Poruku je izmenio Goga, 13.07.2007 u 23:43. Razlog: Isti autor - post za postom....

staro
  (#14 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

13.07.2007, 13:08

MmMmMmmm ..........Ko te ne bi vol'o? ziFeli i...hvala

Care(Zz.carstva ),ne zamaraj oci citanjem horoskopa ... Poenta je u ovoj ridjokosoj Ona ce ti preneti i moje "hvala"

Kad si vec u dubinama,roni...Kripton nas nece zavaditi,ali ako ga izronis,donesi...nece se baciti I,sleti vec jednom!
Hocu da ti kazem"hvala"
Ne zato sto si mocan-ma,neee...

Poruku je izmenio Goga, 13.07.2007 u 23:20. Razlog: Isti autor - post za postom....

staro
  (#15 (permalink))
DrinChe
just en

13.07.2007, 14:48

honey,
mi deluje da je tvoj moto.Zato tako opusteno prihvatas novo,pitas-ne skitas Zato znas i da hvala stize vec ...koji bese put?cmok

Hvala puno0o

Polako da poChnem sa pripremama - bice party,vidim ja...

Poruku je izmenio Goga, 13.07.2007 u 23:19. Razlog: Post za postom... Isti autor...

staro
  (#16 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 18:37
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: DrinChe - 13.07.2007, 21:59

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
Poenta je u ovoj ridjokosoj

...nije svakog lava lako ukrotiti....

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#17 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: DrinChe - 13.07.2007, 22:33

Nema me par dana i vidiš...zasijaju neke nove zvezde

Čestitke od mene

Ima dana, pročitaću i ja šta si pisala

staro
  (#18 (permalink))
DrinChe
just en

Odgovor: DrinChe - 13.07.2007, 22:55

Uglavnom sam sijala,zvezdice jedna ,a kuckala sam samo levom
Salim se,oF koRs,HVALA puno Evo Ti drugara,znas koliko vole da preobrate decu u ono sto treba da su Tebe nece,vec su-ja sam stigla da "te citam" malo,ali dovoljno

staro
  (#19 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 17:44
Godine: 26
Odgovor: DrinChe - 13.07.2007, 23:29

Pridružujem se čestitkama !

Sve najbolje !

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#20 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum