|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: JasnaBGD |
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: JasnaBGD -
28.04.2007, 19:23
Dobro dosla i na ove strane a kako gospa iznad mene rece vrednost tvojih postova i misli se ne meri samo dolaskom u ovaj deo foruma...
Zelim ti ugodno druzenje i da da se i dalje citamo na svim stranama ovg cafea... Pozz ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
|
03.05.2007, 14:12
Citat:
Hvala, draga... Tvoje post-ove čitam sa posebnim zadovoljstvom. Ne samo zato što si "moja" Vodolija, nego... ima tu nešto... Vidim da si online, pa ti želim prijatan dan. Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
|
03.05.2007, 14:14
Citat:
Hvala najlepše. Vrednost mojih post-ova i misli je umnogome izazvana vrednošću post-ova i misli svih koji pišu. Inspirativni ste. Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|