VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Morrib
staro
  (#1 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 19:54
Pol: Žensko
Godine: 46
Morrib - 19.04.2007, 18:11

Primetila sam da si napravio prvu dvojku
Cestitam ti 200 i zelim da nastavis da se druzis na ovom forumu

Noc se tiho povlaci pred zorom
serenada prosla pod prozorom
rumena si kao mlado vino
dobro jutro, Vojvodino!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Morrib
staro
  (#2 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: 06.09.2008 11:46
Godine: 31
Odgovor: Morrib - 19.04.2007, 18:35

200 promišljenih, različitih, obrazloženih, prijatnih za čitanje. Samo napred u novih koliko god, a mi smo tu da nastavimo da ih čitamo

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

Poruku je izmenio euridika, 19.04.2007 u 18:56. Razlog: zamenjena slovca

staro
  (#3 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 05:03
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Morrib - 19.04.2007, 18:55

Citat:
euridika kaže: Pogledaj poruku
200 promišljenih, različitih, obrazloženih, prjiatnih za čitanje. Samo napred u novih koliko god, a mi smo tu da nastavimo da ih čitamo

euridika je sve rekla a ja samo da dodam svoj pecat...
samo nastavi da kuckas istim stilom

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#4 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 25
Odgovor: Morrib - 19.04.2007, 19:06

Jedna od osoba cije postove volim da citam zbog izuzetnog kvaliteta,samo nastavi tako i pruzi nam jos uzivanja

Pozz

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:20
Godine: 33
Odgovor: Morrib - 19.04.2007, 19:24

Evo jos jedne koja voli da procita sve sto imas da kazes Radujem se sto si nam se prikljucio i sto pises Samo vozi dalje

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#6 (permalink))
Mish
Lajavi Krelac
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 17:02
Odgovor: Morrib - 19.04.2007, 19:50

I još jedna koja zbilja voli da pročita svaki tvoj post.
Čestitke najpre na njima, a potom na cifri od 200.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#7 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Morrib - 19.04.2007, 20:36

Citat:
euridika kaže: Pogledaj poruku
200 promišljenih, različitih, obrazloženih, prijatnih za čitanje. Samo napred u novih koliko god, a mi smo tu da nastavimo da ih čitamo
potpisujem i pečatiram također. i dodajem da je kvalitet daleko iznad kvantiteta
i naravno, samo nastavi tako

nattydread is coming to dinner

staro
  (#8 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 30.07.2008 12:47
Godine: 30
Odgovor: Morrib - 19.04.2007, 23:20

Pridruzujem se i ja cestitkama i samo napred

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

staro
  (#9 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 18:49
Godine: 26
Odgovor: Morrib - 20.04.2007, 18:05

Čestitke i od mene !

Nadam se da nastavljaš istim tempom !

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#10 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 06.09.2008 00:30
Pol: Muško
Godine: 57
Odgovor: Morrib - 18.09.2007, 23:44

Jedno veliko HVALA za sve one lepe misli i reči o meni i mom ponašanju na ovim meni dragim stranicama Vojvodina Cafe-a, i za čestitke za prvih dvesta. Učvrstio sam veru i poverenje u Vas, kao mlade, ili manje mlade osobe, koje me svakog dana prijatno iznenade, umnošću, obrazovanjem i širokim srcem. Idite napred, a ju ću polako za Vama, sa najboljim željama da uspete u životu. I oprostite starom gunđalu, što neki put zabode gde ne treba, ili kako ne treba, pa Vas malo ljuti, ali ta naša različitost ne daje mržnju i netrpeljivost, već jedan trugi kvalitet, toleranciju i poštovanje tih istih različitosti, a opet zajednički suživot.
A ja ću po starom, sa većim kvalitetom i nešto manjim kvantitetom.

I ako imam pravo: Nemojte da mrzite, biće vam tužno srce!