|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Morrib |
|
Odgovor: Morrib |
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Morrib -
19.04.2007, 19:06
Jedna od osoba cije postove volim da citam zbog izuzetnog kvaliteta,samo nastavi tako i pruzi nam jos uzivanja
Pozz ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:20
Godine: 33
|
19.04.2007, 19:24
Evo jos jedne koja voli da procita sve sto imas da kazes
Radujem se sto si nam se prikljucio i sto pises Samo vozi dalje ![]()
|
|
|
|
|
|
Lajavi Krelac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 17:02
|
19.04.2007, 19:50
I još jedna koja zbilja voli da pročita svaki tvoj post.
Čestitke najpre na njima, a potom na cifri od 200. |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
|
19.04.2007, 20:36
Citat:
i naravno, samo nastavi tako ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Slatka mala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 30.07.2008 12:47
Godine: 30
|
19.04.2007, 23:20
Pridruzujem se i ja cestitkama i samo napred
![]() |
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 06.09.2008 00:30
Pol: Muško
Godine: 57
|
Jedno veliko HVALA za sve one lepe misli i reči o meni i mom ponašanju na ovim meni dragim stranicama Vojvodina Cafe-a, i za čestitke za prvih dvesta. Učvrstio sam veru i poverenje u Vas, kao mlade, ili manje mlade osobe, koje me svakog dana prijatno iznenade, umnošću, obrazovanjem i širokim srcem. Idite napred, a ju ću polako za Vama, sa najboljim željama da uspete u životu. I oprostite starom gunđalu, što neki put zabode gde ne treba, ili kako ne treba, pa Vas malo ljuti, ali ta naša različitost ne daje mržnju i netrpeljivost, već jedan trugi kvalitet, toleranciju i poštovanje tih istih različitosti, a opet zajednički suživot.
A ja ću po starom, sa većim kvalitetom i nešto manjim kvantitetom. I ako imam pravo: Nemojte da mrzite, biće vam tužno srce! |
|
|
|