VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: _baba_
staro
  (#121 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 18:58
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: _baba_ - 25.05.2007, 16:59

...nismo mi Jasna u zabludi.... ja znam da bi ti volela da baba izgleda seksi - sto na kraju krajeva i jeste ...ova fotka svedoci o tome...

a ovo je nas sexi deda....

Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#122 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Odgovor: _baba_ - 25.05.2007, 17:46

Luda Andjo, nisam bezala od tinu tinu, nego od zmija

Ajme meni Zoe partibrejkeru sta si mi ubacila tog matorog prdonju taman sam se obradovala onom Jasninom macanu
I baba voli piletinu

Ajd Jaco ziveli

I sad sve 3 dodzite da vas baba cmokne

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#123 (permalink))
black mamba
mambo king
black mamba je miljenik mnogih članovablack mamba je miljenik mnogih članovablack mamba je miljenik mnogih članovablack mamba je miljenik mnogih članovablack mamba je miljenik mnogih članovablack mamba je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 13.09.2008 22:12
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: _baba_ - 25.05.2007, 17:49

_baba_ da sam na tvom mestu, ja bih svoj lični inbox na G-u, češće proveravo....

da je bolje ne bi valjalo...
Jesus Saves!

staro
  (#124 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Odgovor: _baba_ - 25.05.2007, 17:55

Citat:
black mamba kaže: Pogledaj poruku
_baba_ da sam na tvom mestu, ja bih svoj lični inbox na G-u, češće proveravo....
Evo tresti mi ceo stan!

staro
  (#125 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 18:58
Godine: 46
Odgovor: _baba_ - 25.05.2007, 20:40

....oce baba piletinu - nego sta.... evo ti baba, pa se lepo zabavljaj pazi da ne preteras, znas da imas prEtisak...i slabo srce....

Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla

staro
  (#126 (permalink))
_baba_
mama Fratelli

Odgovor: _baba_ - 25.05.2007, 20:48

rekla sam da volim piletinu breee nisam trazila da mi zgadis zivot

opaljena 100%

staro
  (#127 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 08:00
Godine: 37
Odgovor: _baba_ - 25.05.2007, 23:47

...al' tek što babac vole pivce...

...ako me zeka voli, da li to znači da me voli i njegova žena...

staro
  (#128 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: _baba_ - 27.05.2007, 04:07

PrEtisak i srčane smetnje se i leče piletinom... Sama izaberi, nemoj da se ustručavaš, draga!

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#129 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 08:00
Godine: 37
Odgovor: _baba_ - 28.05.2007, 08:50

Citat:
JasnaBGD kaže: Pogledaj poruku
PrEtisak i srčane smetnje se i leče piletinom... Sama izaberi, nemoj da se ustručavaš, draga!

...izaberi ove desno... ...možeš da igraš šah sa njima na pločicama...

...ako me zeka voli, da li to znači da me voli i njegova žena...

staro
  (#130 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum