|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
gogothegreat |
|
Odgovor: gogothegreat |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 12.08.2008 07:33
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: gogothegreat -
05.07.2006, 19:41
pa da cestitiamo i ovom sto nevole cestitanja... e pa sad ces da nas trpis svidjalo ti se to ili ne
ja lacam to pivo i kuckamo se i dalje ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 11:33
Pol: Žensko
Godine: 33
|
06.07.2006, 04:07
Pa pazi, i oni koji se do sada nisu gadili iznutrica, posle tog recepta 'oće sigurno
Ja Fatam moje voćke, vidi šta tu sve imaaaaaaa jes' dobro o'ladio? ![]() I čestitam Gogo D Najveći moja online po drško ![]() Kad bi znao koliko Indijanac voli da pročita tvoj post, ti bi pisao 24/7 Imedžin onaj mig što rajca, iskusni furundžijo Izlaz' napolje iz 'ladne vode! Vi'š da je žurka! ![]()
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:01
Pol: Žensko
|
06.07.2006, 05:05
Citat:
i grabim one maslinke kojih nema i ono nesto malo kupina ![]() i u prolazu da PARTIBREJKERU cestitam i da ti kazem kako pamtim sto se veceras nisi htio igrati samnom pamti pa vrati aj' 'z' sa kvachicom ![]() |
|
|
|
|
|
|
Todd Anderson
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Pol: Muško
Godine: 42
|
06.07.2006, 08:10
Citat:
Sorry, maggily Jeb'ga, u moje vreme žemske nisu baš gotivile žestinu, pa ja, smotanko, zaboravio da ponudim! Evo, valda će se nać' za svakog ponešto: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Citat:
![]() Citat:
Ja bih pre da me uguziš u kategoriju ložača ili trpača! A furundžije ćemo ostaviti yayetu da ih trpa Citat:
![]() ![]() Citat:
S tobom bih, honey, do kasno u noć (ili do rane zore, kako ti drago) igrao razne poučne igrice! Treba samo da me na pravi način izazoveš, onako explicitno, jer, kao što mLogi ovde dobro znaju, ja sam jedan mLogo stidljiv čika! E pa, narode, prijatno vam bilo! Odo' ja sad da smišljam neki novi gurmanluci sa beli bubrezi, koji će čak i one najzadrtije vegetarijance d'obore s nogu i izazovu im prijatnu slabost u kolena i butke! ![]() |
|||||
|
|
|