VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša > Želje, čestitke i pozdravi

Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: gogothegreat
staro
  (#11 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: gogothegreat - 06.07.2006, 10:42

Citat:
Večiti Mladoženja kaže:
Chestitam cenjenom takmacu i vishe srece u nekom narednom izvlachenju )
Ne znam samo odakle ti ideja da je utakmica zavšena? Znaš ono: Opera isn't over till the fat LadyS sing!
Citat:
Jagodinka kaže:
Elem, Gogothe care pocheo si da familizirash ovaj forum! Josh da dodje shure, pasha, svastikin mali, techin ujak i definitvno ce da se nakupish reputacije
Nemoj mi, časti ti, izostavljat' moje šurnjajice! Imam ih tri - sve lepša od lepše!
Citat:
Lebac kaže:
Shalim se, evo ja bi ti sad dao al eto tera me da prvo razdelim okolo..i na koga god kliknem isto ..
E, to ćeš već morati da priupitaš gazdaricu Na šta li oni baciše 150 jevreja!?

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Godine: 32
Odgovor: gogothegreat - 06.07.2006, 12:15

Citat:
Znaš ono: Opera isn't over till the fat LadyS sing!

Na zalost Mojnesrat Kabalije nije tema danashnje emisije

Mada ce LadyS lako da se pronadje u onom FAT.. znam je ja

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#13 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: gogothegreat - 06.07.2006, 19:49

Oh, my God!!!

Sta to moje (corave ) oci vide? Experienced!

Resio je da se skine sa igrica i konacno malo doprinese svojoj popularnosti Ladies and gentlemen:

!!!

Htela ja da otvorim temu, al' me zajeb'o ovaj tvoj junior iskoristio guzvu sto juce nisam bila tu

Elem, cestitaaaaaam!!! Ne na 200 postova, vec na 200 ingenioznih postova (sad ne mozes da kazes da ti ne hranimo sujetu ... kontam da sad rastes kao kvasac ) Nego, htela sam da kazem da sad ne nastavis u partibrejkerskom stilu (), vec da malo i pises... ono, vidis da vole ljudi da citaju

Aj'

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#14 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Odgovor: gogothegreat - 06.07.2006, 20:12

Pa dobro bre di si ti, tičerka, 100 godina?!

Nije ni čudo da si oćoravela, kad si noćas bančila do zore, a od zore koznaštasveisakime radila A ja te, grdan, čeko do kasno, sve mi oči pobelele od buljenja u ekran I posle sam još JA, tobože, partibrejker!

Al' pošto ja na tebe, po definiciji, ne mogu da se naljutim, uprkos tvojoj patološkoj sklonosti ka promiskuitetu, specijalno za tebe sam umesio (nek onaj poslastičar crkne od muke ) ovu predivnu voćnu torticu, pa se oblizuj do mile volje, a posle moš i na grudi da mi paneš ako oš!

staro
  (#15 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson

Odgovor: gogothegreat - 06.07.2006, 20:31

Citat:
yige_gui kaže:
i grabim one maslinke kojih nema i ono nesto malo kupina
Btw: Vešturak, evo maločas na kompu pronađoh nešto što mislim da će ti se dopasti: martini sa maslinkom, u koju je, pride, ubačen neki crveni hepek, jebemliga šta je!
Živa ti meni bila vazda!

staro
  (#16 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 23:56
Odgovor: gogothegreat - 07.07.2006, 00:09

Jes da ne volis "zelje i cestitke" ali red je red.

Dobrodosao u "iskusne" i

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#17 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: gogothegreat - 07.07.2006, 00:18

Citat:
gogothegreat kaže:

Pa dobro bre di si ti, tičerka, 100 godina?!

Nije ni čudo da si oćoravela, kad si noćas bančila do zore, a od zore koznaštasveisakime radila A ja te, grdan, čeko do kasno, sve mi oči pobelele od buljenja u ekran I posle sam još JA, tobože, partibrejker!

Jeeebi gaaa... bancila sam, jasta Skupilo se staro drustvo sa faxa, pa... pretpostavi kako to vec moze da izgleda A ocoravEla sam od druge muke
Al' nema veze, ce da organizujemo kompetišn ez suuun ez maj gests liiiv (mada cisto sumnjam da su ti oci pobelele cekajuci mene, pre bih stavila 10 evrica da su igrice bile u pitanju )

Elem, vrlo mi je drago sto si sa beli bubrezi presao na strawberry cake, ta promena prija mom culu ukusa Cak se nosim mislju da te zaposlim kao svog licnog poslasticara... znas kako je, ovako sam sigurna ko me 'rani, a i ti neku kintu da zaradis

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#18 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson

Odgovor: gogothegreat - 28.07.2006, 01:32

Citat:
Meggy kaže:
Cak se nosim mislju da te zaposlim kao svog licnog poslasticara... znas kako je, ovako sam sigurna ko me 'rani, a i ti neku kintu da zaradis [/size][/font]
More, lako ćemo za kintu, nego...znaš li ti, nesrećo, da ja koga 'ranim ja s toga moram, po definiciji, i neke druge radnje da upražnjavam, a? JeR si ti svesna toga, a?

staro
  (#19 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:46
Odgovor: gogothegreat - 28.07.2006, 01:43

Citat:
gogothegreat kaže:
Btw: Vešturak, evo maločas na kompu pronađoh nešto što mislim da će ti se dopasti: martini sa maslinkom, u koju je, pride, ubačen neki crveni hepek, jebemliga šta je!
Živa ti meni bila vazda!

ujaaaaaaaaaaaaa za meneee??? mljac! 'fala partibrejkeru... i lepo je cuti da si batalio igrice (ako, ako ) i odlucio se pridruzis ostaloj bagri

moomoo meee juuooo