|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Želje, čestitke i pozdravi Virtualna slavlja i čestitke za napredovanje na forumu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: gogothegreat |
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Pol: Muško
Godine: 32
|
Odgovor: gogothegreat -
06.07.2006, 12:15
Citat:
Na zalost Mojnesrat Kabalije nije tema danashnje emisije ![]() Mada ce LadyS lako da se pronadje u onom FAT.. znam je ja Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
|
06.07.2006, 19:49
Oh, my God!!! Sta to moje (corave ) oci vide? Experienced! Resio je da se skine sa igrica i konacno malo doprinese svojoj popularnosti Ladies and gentlemen: !!!Htela ja da otvorim temu, al' me zajeb'o ovaj tvoj junior iskoristio guzvu sto juce nisam bila tu ![]() Elem, cestitaaaaaam!!! Ne na 200 postova, vec na 200 ingenioznih postova (sad ne mozes da kazes da ti ne hranimo sujetu ... kontam da sad rastes kao kvasac ) Nego, htela sam da kazem da sad ne nastavis u partibrejkerskom stilu ( ), vec da malo i pises... ono, vidis da vole ljudi da citaju ![]() Aj' ![]()
|
|
|
|
|
|
Todd Anderson
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Godine: 42
|
06.07.2006, 20:12
![]() Pa dobro bre di si ti, tičerka, 100 godina?! Nije ni čudo da si oćoravela, kad si noćas bančila do zore, a od zore koznaštasveisakime radila A ja te, grdan, čeko do kasno, sve mi oči pobelele od buljenja u ekran I posle sam još JA, tobože, partibrejker! ![]() Al' pošto ja na tebe, po definiciji, ne mogu da se naljutim, uprkos tvojoj patološkoj sklonosti ka promiskuitetu, specijalno za tebe sam umesio (nek onaj poslastičar crkne od muke ) ovu predivnu voćnu torticu, pa se oblizuj do mile volje, a posle moš i na grudi da mi paneš ako oš! ![]() |
|
|
|
|
|
Todd Anderson
|
06.07.2006, 20:31
Citat:
Živa ti meni bila vazda! ![]() |
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 23:56
|
07.07.2006, 00:09
Jes da ne volis "zelje i cestitke" ali red je red.
Dobrodosao u "iskusne" i ![]() |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
|
07.07.2006, 00:18
Citat:
Jeeebi gaaa... bancila sam, jasta Skupilo se staro drustvo sa faxa, pa... pretpostavi kako to vec moze da izgleda A ocoravEla sam od druge muke ![]() Al' nema veze, ce da organizujemo kompetišn ez suuun ez maj gests liiiv (mada cisto sumnjam da su ti oci pobelele cekajuci mene, pre bih stavila 10 evrica da su igrice bile u pitanju )Elem, vrlo mi je drago sto si sa beli bubrezi presao na strawberry cake, ta promena prija mom culu ukusa Cak se nosim mislju da te zaposlim kao svog licnog poslasticara... znas kako je, ovako sam sigurna ko me 'rani, a i ti neku kintu da zaradis
|
|
|
|
|
|
|
Todd Anderson
|
28.07.2006, 01:32
Citat:
JeR si ti svesna toga, a? |
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:46
|
28.07.2006, 01:43
Citat:
ujaaaaaaaaaaaaa za meneee??? mljac! 'fala partibrejkeru... i lepo je cuti da si batalio igrice (ako, ako ) i odlucio se pridruzis ostaloj bagri ![]() |
|
|
|
|