|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Zdravlje i lepota Saveti za zdraviji i lepši život |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Sminkanje ... |
|
Odgovor: Sminkanje ... |
|
|
|
|
Šminka kao sredstvo ili način za... |
|
|
Dama Herc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 22:15
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Šminka kao sredstvo ili način za... -
04.07.2006, 21:36
Ako ste žena i želite poboljšati raspoloženje, imunološki sastav ili smanjiti "jaz" stres hormona ljudi s kojima stupate u kontakt naucnici vam preporučuju da se za početak našminkate.
Posmatranje ženskog našminkanog lica doprinosi boljem raspoloženju promatrača, a može poboljšati i zdravlje. Pokazalo je to istraživanje prof. Patricka Possela i njegovih kolega sa univerziteta Vanderbilt u Nashvilleu tokom studije o emocionalnoj i fizičkoj rekaciji 60 žena prilikom pregledanja niza fotografija. Između 40 fotografija u boji ljudi i različitih mesta umetnuta su i lica 4 žene, sa i bez šminke. Ne samo da su našminkana lica istih žena ocenjena pozitivnije već su volonterke gledajući ih imale smireniji rad srca što ukazuje na pozitivnu psihološku reakciju. Osim toga polovina žena je nakon posmatranja našminkanih ženskih lica imalo bolju imunološku reakciju te manje stres hormona. Isti blagotvorni efekt našminkanih ženskih lica uočen je i tokom ranijih studija, napominje prof. Possel. |
|
|
|
Odgovor: Šminka kao sredstvo ili način za... |
|
|
klinka, pa sta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 17
|
Ja se ne sminkam bas nesto puno, tj., samo kada izlazim. Meni raspolozenje moze poboljsati samo cokolada i dobra muzika
Iskreno, nikad nisam primetila neko poboljsanje raspolozenja kad se 'namalterisem' |
|
|
|
Odgovor: Šminka kao sredstvo ili način za... |
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
|
ja se sminkam samo kad moram, tj. zavisi od situacije i tad se trudim da sminke bude sto manje. tada se uglavnom i nerviram, jer moram svaki cas paziti da li se razmazalo ili nije, da li je ostao trag na casi ili ne...znaci, samo u izuzetnim prilikama
|
|
|
|
|
|
x3m member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 07.09.2008 16:43
|
Odgovor: Sminkanje ... -
09.12.2006, 23:03
Uvek sam našminkana sem nedeljom kada sam kod kuće.najviše naglašavam oči,jer su sitne i neupadljive bez šminke,a sa šminkom postaju prave opasnice
Na usnama je uglavnom olovka+ sjaj..upotrebljavam razne nijanse..u poslednje vreme svetlije. Rumenilo blago narandžasto ili pink/roza. Za večernje izlaske,našminkam se jače i *napadnije* . ![]()
|
|
|
|
|
|
tisina je zlato...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.12.2006.
Poslednji login: danas 16:02
Godine: 24
|
Odgovor: Sminkanje ... -
10.12.2006, 17:09
Dan varijante podrayumevaju labelo ili sjaj i to bi bilo to(osim kada treba da se sakrije poneki vulkan
-tada dobro dodje malo tecnog pudera ili stick)Nocna varijanta se neynatno razlikuje-puder,karmin,senka,eventualno olovka-boje se uklapaju ![]() |
|
|
![]() |