|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Zdravlje i lepota Saveti za zdraviji i lepši život |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kućni salon lepote |
|
Odgovor: Kućni salon lepote |
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 20:44
Pol: Žensko
|
Odgovor: Kućni salon lepote -
20.08.2008, 21:32
Nesto ne volim sama da buckam ''kremice'', al volim da se mackam
![]() Uvek imam najmanje 3-4 razlicite maske za lice, brdo kremica od kozmeticarke...parafin za noge i ruke...koje kakva mleka itd...Pa kad krenem redom ![]()
|
|
|
|
Odgovor: Kućni salon lepote |
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče 21:35
Pol: Žensko
Godine: 20
|
Odgovor: Kućni salon lepote -
21.08.2008, 16:43
nikad mi ne padne na pamet da buckam sama sebi
vidim ja u novinama neki kul recepAt za kremu, ali mi obicno bas u tom momentu nedostaje jedan sastojak, pa kazem sebi da cu sutra i onda "sutra" zaboravim ![]() mada se ja zaista vise prepustim proverenim kremama koje koristim redovno.. a i ne znam... plasim se ako uzjebem nesto u spremanju kreme, uzjebati i efekat pa se nesto ni ne upustam u te avanture ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Kućni salon lepote |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| U kojoj bi oblasti monopol bio najopasniji po vaš kućni budžet? | SQUAW | Ankete | 6 | 28.05.2008 02:36 |
| Meseceve mene u sluzbi lepote | goldie | Zdravlje i lepota | 0 | 22.05.2007 01:22 |
| Deca i kućni ljubimci | Lady S | Roditeljski kutak | 7 | 31.01.2007 13:12 |
| Stručnjaci predviđaju: ljudi će postati kućni ljubimci robota | HLEBmaster | Nauka i tehnologija | 0 | 24.10.2006 22:27 |
| Egzotični kućni ljubimci | SQUAW | Kućni ljubimci | 3 | 21.04.2006 01:24 |