VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Zdravlje i lepota

Zdravlje i lepota Saveti za zdraviji i lepši život

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li farbate kosu?
staro
  (#21 (permalink))
Mirakulica
Novi član
Mirakulica je na dobrom putu

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: 05.05.2007 11:29
Pol: Žensko
Odgovor: Da li farbate kosu? - 21.10.2006, 23:45

Počela sam to raditi početkom ovog stoljeća i to u crveno.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Da li farbate kosu? - 22.10.2006, 12:50

jucer sam sa zaprepastenjem otkrila par sijedih, onako na gomili, tako da je vrijeme da promjenim prirodan look. sutra ujutro hitam kod druga da me malo šišne i opali par ljubicastih pramenova po onoj gomili...

nattydread is coming to dinner

staro
  (#23 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Godine: 25
Odgovor: Da li farbate kosu? - 22.10.2006, 13:52

Evo ja opet promenila boju kose. Sad sam kao patlidzan. ( crno-braon sa ljubicastim odsjajem)

goldie

staro
  (#24 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.08.2008 02:08
Godine: 22
Odgovor: Da li farbate kosu? - 22.10.2006, 15:35

Farbala sam kosu neke dve godine. Prvo sam bila bordo, pa crna, pa sam izvlacila crnu sa braon duuuuuuuuuugo. Zadnji put sam se ofarbala u aprilu 2005. i ne planiram u skorije vreme ponovo...

Evo, promenila sam potpis

staro
  (#25 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 00:08
Godine: 24
Odgovor: Da li farbate kosu? - 24.10.2006, 00:47

Ne, i za sad jos nemam zelju za tim! Mnogi su pokusali da me nagovore, ali nisam se dala! Ne kazem nikad ali za sad sam protivnik farbanja!!!!

Stiže leto... sreća, sreća, radost, ma uživancija...

staro
  (#26 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: danas 17:32
Godine: 31
Odgovor: Da li farbate kosu? - 30.10.2006, 15:37

Ne. Jos ne. Kosa mi je prirodno smedja sa nekim crvenkastim odsjajem i za sada nisam imala hrabrosti ofarbati se, mada bih rado bila za nijensu tamnija.
Kose imam toliko da bi minimalno trebalo dve tube pa se jos predomisljam.

Taj sam ukus od nekud znao,
probao sam jednom davno divlji badem...

staro
  (#27 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Godine: 26
Odgovor: Da li farbate kosu? - 30.10.2006, 16:02

Farbam se već više od 10 godina. Prvi put sam se ofarbala u osmom razredu osnovne škole i to u teget crnu (preko prirodne pepeljasto plave). Tu crnu nosila sam 7 godina, sa povremenim ispadima poput blanš šoka i dreči crvene. Imala sam baš dugu kosu. Kada mi je crna već potpuno dosadila, rešila sam da izvučem neku svetliju nijansu, a svi koji su se farbali u crno (bez obzira na podlogu) znaju koliko je to teško. Ošišala sam se skroz na kratko, ofarbala u plavo i sad već par godina puštam plavu kosicu.

PS. imam veliku želju da se ofarbam u nešto med-zlatno-narandžasto, ali me muška polovina već neko vreme uspešno odgovara od toga.

staro
  (#28 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 18:49
Godine: 26
Odgovor: Da li farbate kosu? - 17.01.2007, 20:44

O,da,vec nekih 10 godina.Probala sve moguce boje.Sada sam plava,mada zbog prirodne boje koja je crna,farbam se na svakih 10 dana.Sve dok mi ne otpadne kosa...

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#29 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: danas 21:29
Odgovor: Da li farbate kosu? - 20.01.2007, 18:01

Uvek mi se svidela boja zrele visnje,pa sam ofarbala kosu,svidelo mi se i sad uvek nosim tu boju,a jos nemam ni jednu sedu

No me toques

staro
  (#30 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 05.09.2008 21:23
Odgovor: Da li farbate kosu? - 09.02.2007, 23:54

Jos kao student sam imala zelju da promenim boju moje kose,koja je tamno smedja.Odolevala sam toj zelji godinama sve dok nisam ugledala po koju sedu vlas.
Razmisljala sam i odlucila da budem crvenokosa i eto...
Vec par godina su to razlicite nijanse crvene,od bakarne do tamno visnja boje.

Nisam bas nesto uredna sto se tice farbanja.Umem i da je pustim da izraste neko vreme,posto se farbe uglavnom malo po malo isperu pa se nevidi velika razlika.

Sad sam nesto razmisljala da se ofarbam u neku drugu nijansu samo nisam odlucila u kakvu.

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

Odgovor