|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Zdravlje i lepota Saveti za zdraviji i lepši život |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Posećujete li kozmetičara? |
|
Odgovor: Posećujete li kozmetičara? |
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.07.2008 14:24
Pol: Žensko
Godine: 22
|
Odgovor: Posećujete li kozmetičara? -
25.09.2006, 20:02
Nisam nikad bila, ali mogla bih malo da castim sebe
![]()
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 14:44
|
07.03.2007, 07:01
Dok sam zivjela na Balkanu redovno sam isla kod kozmeticara, a sada ne a jako bih zeljela. Nikako ne mogu da pronadjem nekog kozmeticara koji radi pravi tretman. Svi nude mackanja razno raznim preparatima ili mikrodermoabraziju. Kazu da u Americi vise niko to ne radi (?!) jer ostavlja oziljke (?!).
|
|
|
|
|
|
v u c i c a
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 19.07.2008 00:36
|
31.03.2007, 01:05
Kod kozmeticara sam bila jednom u zivotu i to iz ciste radoznalosti da vidim kako to izgleda.Ne mogu da kazem da mi nije prijalo i da me nije opustio tretman ,ali moje lice jednostavno nemam potrebu za tim.Moje lice je bez akni i bora ,tako da ga sama cistim sa kamilicom. Sminku skidam sa mlekom iz apoteke.Mozda jednog dana , ako bude potrebno!
![]() |
|
|
|
|
|
don't touch
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 21.07.2008 08:20
|
21.04.2007, 09:51
Citat:
Jedan period u srednjoj mi se lice malo upalilo i tad sam otišla po preporuci u apoteku u kojoj se prave specijalne kremice za lice...Posle nedelju dana lice mi je skroz oporavilo... Sad uglavnom koristim te kremice i nemam apsolutno nikakvih problema sa licem...
|
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: danas 16:49
|
23.04.2007, 19:51
Pre cetri godine sam bila prvi put kod kozmeticarke bila sam jako zadovoljna ....dala mi je kreme sa kojim treba da mazem lice ...i sada sam je posetila pre mesec dana ...kaze da mi se lice nije promenilo ....samo smo promenili kremu ..koja odgovara sada mojim godinama...
![]() |
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
|
09.05.2007, 00:12
Nemam problem sa tenom, niti sam ikada imala. Kod kozmetičara odem povremeno, možda dva-tri puta godišnje... Koristim "nivea" kreme i zadovoljna sam. Lice čistim tonikom iz apoteke, šminku skidam maramicama koje su za tu svrhu i - to je to. Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 22.06.2008.
Poslednji login: 23.06.2008 08:09
|
22.06.2008, 07:33
Potpuno je nepotrebno ići non stop kod kozmetičara, pogotovo kad ti uvaljuju kreme iz njihove domaće kuhinje. Ja idem retko, ali zato koristim provereno 100% prirodne preparate i lice mi je baš sjajno. Mučila sam se dok nisam našla sjajne preparate jedne očigledno ozbiljne domaće firme i više ne menjam.
![]() |
|
|
|