|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Zdravlje i lepota Saveti za zdraviji i lepši život |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Strije |
|
Odgovor: Strije |
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:17
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Strije -
18.06.2008, 17:07
Već sam negde pomenula strije na forumu čini mi se, al' ko će se sad seti gde. Nisu zaobišle ni mene ni majku ni babu (kao ni ovu gore babu), a nema su čim se nismo mazale
![]()
|
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: 06.08.2008 18:35
Godine: 29
|
18.06.2008, 19:01
Ma mazala sam se čime god stignem više puta dnevno pa nije vredelo, mazala i posle porođaja dok su još bile crvenkaste, ali
![]() Bokovi ostadoše tigrasti, samo mi je jako drago da se nisu pojavile na stomaku, to mi baš jaaako gadno izgleda. Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam. |
|
|
|
|
|
LutkaLuftika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 15:48
Godine: 24
|
20.06.2008, 13:50
Ja sam sva u štrafticama.
Stomak, bokovi, butine... i na grudima ih imam čak. Malo sam se mazala kremicama u trudnoći, jer kontam da to zavisi od kvaliteta kože, da li je dovoljno elastična ili ne. Znala sam da me neće zaobići strije jer sam ih i pre bila puna, u pubertetu su mi se mnogo pojavljivale. Valjda kako sam rasla, a izdužila se poprilično... morala koža da puca. Jeste, ružno mi je i ne dopada mi se kako sada izgledam, pogotovo stomak, ali ne žalim. ![]() |
|
|
|
|
|
nostromo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 00:09
Pol: Muško
|
20.06.2008, 14:05
Strije su skoro redovni atribut i karakteristika, da ne kažem deo, žena. Malo sam žena sreo koje ih nemaju. Te mi se nisu ni dopale, ne zbog toga što nisu imale strije, već zbog drugih stvari. Strije su svojevrsna garancija kvaliteta, odnosno zrelosti žena i meni je nekako i logično da ih imaju, pa mi i ne smetaju. Verujte, muškarcima su kod žena ipak važnije neke druge stvari, koje su puno, puno bitnije i koje su trajne...
|
|
|
|
|
|
Sciurus vulgaris
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 02:01
|
20.06.2008, 18:22
Strija garancija kvaliteta! Šta pričaš ti?
![]() Da ne bude offtopic, imam ih par sa unutrašnje strane butina i iskreno, briga me za to, ali ne smatram to svojim kvalitetom. |
|
|
|
|
|
tvrdog_lav
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 21:12
Pol: Muško
Godine: 37
|
20.06.2008, 19:59
Citat:
![]() |
|
|
|